![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Pomieszczenia są za duże..
Sypialnia Ali się mnie nie podoba Za to sypialnia Oli jest bardzo ładna Ściany są z reguły puste, a dom zrobiony niezbyt pomysłowo Ale ładniutko ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
mi sie nawet podoba
![]() ogród - 3 korytarz - 3+ czytelnia - 4 salon - 4+ kuchnia - 4 łazienka - 5+ sypialnia oli - 5+ sypialnia ali - 6 rzut - 5+ |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
ogólna ocena to - 4.6
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
No kolory to raczej nie na miejscu są, za bardzo jaskrawe. Ogólnie to wnętrza mi się podobają, chociaż trochę za pusto jest. Niebieska sypialnia mi się nie podoba. Bryła ??? Ocena: 7/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Co mi sie nie podoba:
- tapeta w niebieskim pokoju (porażający kolor) - w łazience jest szaro (jakiś mocniejszy kolor dałabym n aścianach, ale nie za jaskrawy) - w domu jest ogólnie pusto - ogród to jedno pomieszanie z poplątaniem Za to bardzo ładnie ci wyszła salono - kuchnia. Uwielbiam to połączenie kolorów. Podoba mi sie również wystrój sypialni Oli. Bardzo przytulnie i w sam raz na sypialnie. Ocena: 6/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba domek, ponieważ jest urządząny bez żadnych dodatków ściąganych z neta.
9/10 Ps. Nie dałam 10/10 , bo nie podoba mi się zbytnio sypialnia Oli ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No ogólnie rzecz biorąc to domek niezaciekawy .... te kolory nie pasują do siebie. Domek skromny, nie mający duszy. Twojego pierwszego domku nie oglądałam, ale z pewnością obejrzę. Mam nadzieję, że wstawisz więcej swoich domków
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Takie małe i puste, nie wiem, może o to ci chodziło?
6/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|