![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Skoro skasowałeś, to naturalną koleją rzeczy jest, że ich nie ma i trzeba robić od początku. To jest właśnie ten wielki minus.
![]() Edit: Chyba nie utworzy. Ja zawsze robie recznie otoczenia. Ewentualnie reinstal. Ale zobacz, czy masz w folderze Neighborhoods jakieś otoczenia. Jeśli nie masz to lipa straszna. Trochę się pospieszyłeś z tym kasowaniem. ![]() Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.01.2009 - 20:01 |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Edit: fajnie by było gdyby ktoś umiał mi to wytłumaczyć, jak przywrócić dawne otoczenia. Edit2: nie ma nic, jedynie reinstaluje grę, ale wystarczy chyba tylko ostatni dodatek tak ?? Ostatnio edytowane przez kubuss : 19.01.2009 - 20:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() @down: napisz później czy pomogło. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.01.2009 - 20:17 |
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Sprawdzałem i nic niema żadnego otoczenia, ale wezmę odinstaluję grę i zainstaluję na nowo, może problem z lampami zniknie, a otoczenia się utworzą
![]() Szczerze mówiąc grze się to przyda już dawno prosiła się o reinstall ![]() Ostatnio edytowane przez kubuss : 19.01.2009 - 20:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Wystarczy usunąć folder z Moje Dokumenty - EA Gamed - Neighborhood i odpalić grę. Będzie się długo ładowała, ale otoczenia powinny sie pojawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Fajnie że odinstalowałem grę, została tylko podstawa i gdy chcę coś zainstalować przy aktualizacji wyskakuje mi błąd że nie można zaktualizować i instalacja zostanie przerwana, a gdy chcę usunąć podstawę to wyskakuje błąd że nie można bo najpierw trzeba pousuwać dodatki, sęk w tym że ja wszystkie usunąłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Oj kubuss.
Tutaj trochę. A po ludzku: 1. Panel sterowania -> Dodaj/usuń programy -> Jeśli coś jest od simów - zaznaczyć i odinstalować. Najlepiej restart komputera po każdym usunięciu. Podstawe zostaw na koniec. 2. C: -> Program Files -> Jeśli są jakieś foldery od simów - usunąć. Restart komputera. 3. Start -> Uruchom -> wpisz: regedit -> poszukaj co jest od simów. (Jeśli sobie nie poradzisz, wołaj kogoś kto się zna dobrze na komputerze). 4. Google.pl -> CCleaner. Po polsku. Darmowy. Bardzo ładnie sobie radzi z takimi resztkami, które nie chcą się odinstalować. Tylko, żebyś nie namieszał - czytaj dwa razy zanim kliniesz. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|