![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może ściągnąłeś jakieś pliki light z internetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Yyy to znaczy jaki ?? bo połowa lamp mi świeci a połowa nie ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bjork chodzi o to, czy ściągałaś coś z internetu. Być może jakieś pliki są szkodliwe i przez to te lampy nie świecą.
Jeśli masz dodatki z internetu to przenieś folder Download na pulpit i sprawdź, czy lamy dalej nie będą świecić. Bjork edit: Skąd wiesz, o co mi chodzi? Akurat nie o to. Są do pobrania opcje kamer i plików światła. Ale skoro Kubuss nie wie, co to jest to raczej tym nie zepsuł. Ostatnio edytowane przez Björk : 18.12.2008 - 15:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dodatki z internetu mam, ostatnio ściągnąłem hack na pozy modelek i nic więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Sorry że tak późno odpowiadam, ale po przeniesieniu folderu Download na pulpit nic się nie stało, dalej lampy nie świecą
![]() Wybaczcie że post pod postem ale gdybym edytował nikt by nie zobaczył odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Miałam taki sam problem. U mnie "wystarczyło" skasować otoczenie, zrestartować grę i zacząć od nowa. Nie ruszałam folderu Downloads.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mówisz że to wystarczy ?? Wszystkie otoczenia czy jedno ??
EDIT: Skasowałem otoczenia i nie mam nic O.o Ja chcę moje otoczenia :/ Ostatnio edytowane przez kubuss : 19.01.2009 - 19:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Miałam na myśli to otoczenie, w którym problem ze światłem występuje. I oczywiście, spory minus, że jeśli skasujesz to otoczenie, to tracisz to, co w tym otoczeniu było (np. domy, wiec dobrze jest je sobie przenieść do skrzyni domów).
U mnie był problem z jednym otoczeniem - bo więcej nie mam. Więc jak w przypadku wszystkich otoczeń - jeśli masz ich kilka - nie wiem. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.01.2009 - 20:20 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Problem występował we wszystkich otoczeniach, występował bo tych otoczeń już nie ma.
Edit: gra utworzy te otoczenia automatycznie ?? Bo jak na razie nie mam żadnych. Ostatnio edytowane przez kubuss : 19.01.2009 - 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|