![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy raz to dom jest naprawdę ładny. Ciekawie urządzony i co najważniejsze nieprzesłodzony niezliczoną ilością dodatków, a to dla mnie jest bardzo ważne. Moje jedyne zastrzeżenie to ogród - niby jest,a tak jakby go w ogóle nie było :/ Gdybyś tylko dopracowała ten mały szczególik to byłoby wszystko ok.
Moja ocenka 6/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Yyy ale pusto, ciemno. Pomieszane style, mi nie pasują, za duże pomieszczenia. Ocena: 1/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Meble postawić potrafisz, ale...
Strasznie razi niekonsekwencja w ich doborze - tutaj wiekowy stół, a krzesła z kosmosu, nowoczesne kanapy i zabytkowe łóżko... Naściągałaś sobie dodatków z neta nie patrząc na ich jakość (b. paskudne łóżko) i po kiego ten flipczart w salonie? i dlaczego masz rzygowiny na środku jednego z pokoi? Ale kolorystycznie sobie poradziłaś. Tylko rób proszę zdjęcia przy podniesionych ścianach - cała prezentacja na tym wiele by zyskała ![]() I dlaczego w sypilani jest dyskotekowe światło? NIE TŁUMACZ - wiem jest duskotekowe, bo Ty jesteś Dyskotekowa ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 31.12.2008 - 07:34 |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
DI, nie obraź się, ale jest beznadziejny
![]() Willa za duża, co owocuje dużymi pustkami wewnątrz. I ta niewyobrażalnie duża niezagospodarowana przestrzeń przed domem! (jakby się uprzeć, to dałabym radę tam zbudować jeszcze jeden domek ;/) Dodatki masz fajne i udał Ci się ten ogródek z tyłu ![]() Następnym razem, weź sobie mniejszą działkę i buduj mniejsze domki, żebyś nie miała problemów z zagospodarowaniem przestrzeni. 4,5/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 29.12.2008 - 15:01 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Właśnie, właśnie, jedyna fajna rzecz w całym tym domu to dodatki z internetu, których i tak ładnie rozmieścić nie potrafisz. No nie będę wymieniać po kolei, bo wstawione są zestawy, tyle że chyba bez dodatków tzn. kwiatów itd. może gdzieniegdzie są ale rzadko i w niedobranych miejscach. Ściany puste, brak dywanów, wieję nudą, mieszanina stylów... Co jeszcze mam dodać, bryła jest okropna i to chyba tyle 1/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
1. Zdjęcia rób na dużych i prostych ścianach (1 poziom wyżej),
2. Jeśli masz Osiedlowe Zycie, włączaj sufit!!! 3. Rób więcej roślinności na dworze. 4. Startuj z nieco mniejszymi budowlami. *** Wnętrza dość ładne, chociaż przydałyby się tu bardziej wyszukane tapety - bo maxis jednak ładnych ścian nie robi ;d Nie polecam Ci na początek w budowaniu strony Simsinparis, gdyż dodatki z tej strony są wyszukane i nadają się dla budowli (owszem, dla bogaczy, ale) z większym ... wyrafinowaniem, że tak powiem. Mało jest tu Simowych Architektów, którzy ładnie zagospodarowaliby meblami z tej strony. Tobie polecam trochę inne ![]() Pozdrawiam ![]() Flavour EDIT ... zauważyłam że winda jest nie zabudowana!! SZOK. Obuduj windę ścianami, bedzie o wiele estetyczniej. Jeśli już musisz windę, bo ona bardziej pasuje do osiedla lub parceli publicznej, więc sorry. BEZ OCENY LICZBOWEJ. |
![]() |
#18 |
Reputacja: 11
|
![]()
Domek może i nie jest taki zły, ale wszystko jest winą zdjęć, bo są niedopracowane. Dobra prezentacja domku = równie dobre zdjęcia, czego tutaj, niestety nie ma. Salon mi się nie podoba, połączyłaś dwa style: nowoczesny i starodawny, niestety gryzie się to ze sobą. Ale masz dużego plusa, za tą czerwoną/pomarańczową sypialnie, bo jest całkiem ładna. Reszta pomieszczeń jest bardzo pusta i brakuje w nich `tego czegoś.` Moja ocena: 7.
#19 |
|
![]()
nie podoba mi sie. bryla jest wrecz okropna, do tego ten pusty plac wokol domu. silownia (?) jest strasznie uboga, wyglada jakbys chciala,a nie mogla to robic. to drugie pomieszczenie, bo nie wiem jak to inaczej nazwac jest ochydne. wszystko niedobrane. kanapy sa w ciemnych kolorach, a sciany jakies niebieskie w kotki
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
dom mi sie nie podoba, jak juz Liv napisala wczesniej pelno pustego miejsca w domu zostalo ,ktore mozna by bylo fajnie zagospodarowac.
Tak czy inaczej powodzenia zycze...
|
|