|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo cieszy mnie fakt, że mamy w tym dziale kolejny rozwijający się talent. Suszyłem Ci kiedyś głowę powtarzając w kółko, że marnujesz się z maxisem namawiając jednocześnie do korzystania z dodatków z Internetu i nieskromnie przyznam, że miałem rację.
Po pierwsze - wyrazu podziwu za zagospodarowanie tak dużej bryły. Po drugie - pochwała za samą bryłę (wyszedł Ci bardzo przyjemny dla oka, dumnie stojący wśród zieleni, elegancki dwór) oraz ładnie komponujacy się z nią ogród. Po trzecie - brawo za dobrze skomponowane, eleganckie pomieszczenia. Po czwarte - gratulacje za dobór kolorów i aranżację. Kilka rzeczy mnie drażni: przemieszane miejscami style (meble raz klasyczne, raz nowoczesne), pustawe gdzieniegdzie ściany i drzewko bonsai w niebieskiej doniczce - druga na liście najbardziej obrzydliwych rzeczy stworzonych przez Maxis (tuż po posłaniu dla psa, przypominającego skrzyżowanie rzymskiego namiotu bitewnego z podstawą pod katafalk). Widać, że chciałes zrobić projekt jak najbardziej realny (zadbałeś nawet o instalacje wodno-kanalizacyjne i wentylację i efekt końcowy jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Czekam na następne projekty.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Niektóre pomieszczenia nie podobają mi się bo są trochę chłodne ( głównie przez dominującą w nich biel ) Ale większość mi się podoba.
A bryła jest naprawdę mistrzowska ![]() 9/10 |
|
|
#14 |
|
Guest
|
Podoba mi się...:0
Coś mi się tam nie spodobało ale to nic.. 9/10 |
|
|
#15 | |
|
Guest
|
Dziękuję wam wszystkim za oceny ^^ Po trudzie jakim było zbudowanie tego domu wiem już że było warto
![]() Björk - Fotele miały służyć powiewowi nowoczesności ale być może nie wyszło to tak jak miało Co do bladoniebieskiej pościeli, zauważ że pasuje do odcienia tapet a samo łóżko do reszty mebli Nad kolorami spędziłem bardzo dużo czasu więc bardzo się cieszę że Ci się podobały Rury wyszły tak jakoś bardzo spontanicznie Co do trawnika ... gdybym miał tylko większą parcelę ...Souris - Dziękuję ![]() Liv - Sam sobie musiałem udowodnić że tak wielki dom da się dobrze i gustownie zagospodarować, dziękuję za ocenę i komentarz ![]() Marian - Te puste przestrzenie są dziełem nowości otoczenia choć i tak za domem powinien rozciągać się wielki las który "ustawiłem" w widoku otoczenia ![]() Czekoladowy.pl - Dziękuję U mnie ultra-hiper-modernu raczej nie uświadczysz ![]() Greenlyme - Jak już pisałem wyżej te nieliczne nowoczesne meble miały być powiewem nowoczesności, i być może nie wyszło ![]() Julia - Łazienka służby miała być prosta i skromna Dlatego nie upiekszałem jej zbytnio.Intenso - Dziękuję ![]() Linea - Mnie znów orientalny pokój bardzo się podoba Ale to już kwestia gustu A nad tym śniegiem pomyśle ![]() Fajniutka - Dom ma już swoją rodzinę i całkiem przyjemnie mi się tam grało Moje domy rzadko są tylko na pokaz.Haughton - Suszyłeś mi głowę a ja Twoje rady i przepowiednie wziąłem sobie do serca i oto co wyszło Cytat:
Mieszankę stylów już tłumaczyłem i mam nadzieję że zostanie mi ona wybaczona A drzewko bonsai .... z jednej strony nigdy nie mogę się powstrzymać przed postawieniem go ponieważ bonsai to jedna z moich ulubionych roślinek Z drugiej masz rację, doniczka jest ohydna i tak na marginesie bonsai nigdy w tak wysokich się nie sadzi ![]() Dziękuję za komentarz, jest dla mnie bardzo ważny ![]() Asiolek - Pomieszczenia są chłodne i takie miały być Chodziło o poczucie elegancji ![]() Yuppie - Dziękuję ![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oceny i komentarze Są dla mnie bardzo ważne, a pozostałych zapraszam do komentowania
|
|
|
|
#16 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Zdarza się
|
|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
WOW! To jest cudowne! No po prostu piękne!
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Po prostu cudo!!
Nie mam słów.. Gratuluję pomysłu. Wykonanie piękne.. Po prostu (wielkie) WOW
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Przepiękny, cudowny! Doprawdy! Meble w salonie i plan dużej łazienki połączonej z garderobą po prostu mnie zachwycił! Z zewnątrz, ten cały ogród oraz rośliny wspinające się po ścianach... Po prostu piękny. Nie pasują mi tylko ściany w sypialni nr 2 na piętrze, niebieska pościel w dwóch innych i krzesła w gabinecie :p
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|