|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek? | |||
Jest wspaniały |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 22.58% |
Jest prawie doskonały |
19 | 61.29% |
Jest taki średni |
3 | 9.68% |
Nie za bardzo |
1 | 3.23% |
Jest okropny |
1 | 3.23% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak! Fundamenty. Wiedziałam, że o czymś zapomniałam. Zdjęcia uległy przemianie przy zmianie rozszerzenia, tochę je też skontrastowałam. Szczerze bałam się wystawiać ten omek na forum, ale nie jest tak źle. Spróbujcie porównać sobie bryłę z pierwszego mojego domku z tą bryłą, według mnie ta jest o wiele lepsza.
Dziękuję za oceny i czekam na następne. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba!
Fajny pomysł z ta werandą ale wydaje mi się że te białe krzesełka niezbyt pasują do tych leżaków. Strasznie podoba mi się kuchnia i sypialnia z garderobą ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domek nawet ładny..
![]() Ale nie wszystko mi się podoba.. ![]() A wiec ocenka 8/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Z zewnątrz niezbyt mi się podoba, szczególnie z tyłu ten płotek z tym dachem i tak dalej...
Hall, sypialnia i garderoba są takie troszkę duże.Składzik mi ie przypadł do gustu iw salonie meble też nie są najlepszej jakości...W łazience mogłaś pomalować ten podest jakoś... Tak średnio mi się podoba, choć bardziej jestem na tak, niż na nie ![]()
#16 |
|
![]()
Dom bardzo ładny, ale nie podoba mi się tapeta w kuchni i to, że niektóre obiekty mają niewyraźne tekstura, reszta ok. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() ![]() PS. Jakby się dało, to mogłabyś umieścić to w necie ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
kubuss- to nie tapeta, to moja durna karta graficzna
wojownikmierci- nie, niestety nie będzie do pobrania |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze. Dziękuję za dedykację.
![]() Po drugie. Pokazałaś bardzo poprawny i miły dla oka projekt. Jest kilka małych usterek - jak np. za mało roślinek w ogrodzie - ale dałaś moje ulubione drzewko z MTS i pięknie kwitnącą rabatkę z taczką - ![]() Wewnątrz dałaś w kuchni lampę, której szczerze nienawidzę. Choć ogólnie sama kuchnia bardzo mi się podoba - te graty na szafkach i taborety przy wysepce - miodzio. Kolorystyka też bardzo ładna - tylko ta lampa - ble. Ponadto spodobało mi się wyeksponowanie fortepianu przy wejściu oraz zielona sypialnia. Reszta też może być - możesz spróbować robić trochę mniejsze pomieszczenia. Najbardziej ze wszystkiego podobało mi się to, że widać kreatywność - łączysz style - klasyka + modern - super. Myślę zelkam że wyrośnie nam z Ciebie kolejny wspaniały talent dekoratorski. Popełniasz jeszcze czasem błędy - kto ich nie popełnia - ale masz wyczucie stylu i koloru. Projektuj. |
![]() |
#20 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zdjęcia są słabej jakości, i to ujmuje uroku temu domu.
Hm. Przejrzałam zdjęcia raz-dwa, i jedyne co mi się nie podoba, to zbyt dużo roślin na powierzchni jeziora ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|