![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W końcu wstawię ten dom na forum
![]() Historia Domu Kiedyś w tym domu mieszkała rodzina Podróżnik, ale z nieokreślonych powodów wyprowadziła się z niego. Mówili, że ten dom jest nawiedzony Owy teraz dom zamieszkuje 3-osobowa rodzina Olimp: Adam-posiadacz srebrnej rangi Ogrodnika, Amelia -bardzo inteligentna żona Adama, Aleks-ich dziecko, które rozwija się w niesamowitym tempie. Cóż można powiedzieć o tej rodzinie? Tylko to, że jest bardzo ta -jemnicza oraz ufna. O to rodzina: ![]() Pomieszczenia: Sypialnie - 2 Kuchnie - 1 Łazienki - 1 Przedpokoje - 1 Jadalnie - 2(druga w kuchni) Bryła; Nocą: ![]() ![]() ![]() Dniem: ![]() Ogród;(Uwaga!Zdjęcia są w rożnych porach dnia, ponieważ kończyła mi się noc jak robiłem je.) Nocą: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dniem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szklarnia: ![]() ![]() Wnętrze; Przedpokój: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Aleksa: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Amelii i Adama: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() PS. sory, że zdjęcia są słabej jakości, zapomniałem ustawić ostrości ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|