| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

W końcu wstawię ten dom na forum 

![]() Historia Domu Kiedyś w tym domu mieszkała rodzina Podróżnik, ale z nieokreślonych powodów wyprowadziła się z niego. Mówili, że ten dom jest nawiedzony Owy teraz dom zamieszkuje 3-osobowa rodzina Olimp: Adam-posiadacz srebrnej rangi Ogrodnika, Amelia -bardzo inteligentna żona Adama, Aleks-ich dziecko, które rozwija się w niesamowitym tempie. Cóż można powiedzieć o tej rodzinie? Tylko to, że jest bardzo ta -jemnicza oraz ufna. O to rodzina: ![]() Pomieszczenia: Sypialnie - 2 Kuchnie - 1 Łazienki - 1 Przedpokoje - 1 Jadalnie - 2(druga w kuchni) Bryła; Nocą: ![]() ![]() ![]() Dniem: ![]() Ogród;(Uwaga!Zdjęcia są w rożnych porach dnia, ponieważ kończyła mi się noc jak robiłem je.) Nocą: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dniem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szklarnia: ![]() ![]() Wnętrze; Przedpokój: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Aleksa: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Amelii i Adama: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() PS. sory, że zdjęcia są słabej jakości, zapomniałem ustawić ostrości  
		 | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

ok bez komenta mówisz że moje domy sa .... popacz na swoje 3

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Matko to jest jakiś galimatias O_O! 

Widać kryształki ,bryła mi się nie podoba,renifer też ,szklarnia wg.mnie nie jest w odpowiednim miejscu,słonecznik? mogłeś dać jakiś inny kwiat... Ogólnie : wszystko mi się nie podoba o_O. 0/10 na jedynke też trzeba sobię zasłużyć ;].  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

| 

Jakoś wydaje mi się że dom jest strasznie chaotyczny, robiony byle jak- na odwal...

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Takie jakiś byle jaki.! 

1/10  | 
| 

| 
		#6 | 
| 

| 

powiem, że słabo bardzo słabo. 

myślałam że skoro tak pouczasz innych użytkowników co do budowania, to że sam żeś się czegoś w końcu nauczył a tu nic. mam wrażenie że jest tu narzucane byle czego "byle było". jeśli chciałeś stworzyć wrażenie świątecznego przepychu to wcale ci nie wyszło. nie podoba mi się ani trochę, zero pomysłu moim zdaniem i jakiegokolwiek większego poświęcenia pracy. może i jest ale wcale nie widać. 1/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Ja osobiście bryły nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, bo takowej tu nie zamieszczono. 

*Wysila wyobraźnię...* No ok, bryłę jestem w stanie zdzierżyć, umeblowanie też, panuje nie najgorszy klimacik, mimo, że niektóre zestawienia mebli się gryzą. Ale dlaczego, u licha w/na domu są świąteczne ozdoby nie ma grama śniegu, a lokator podlewa sobie kwiatki?! Floryda, czy jak?! Skoro zrobiłaś/eś świąteczne wnętrza, trzeba było postarać się o śnieg, wtedy cały dom i okolica wyglądałaby znacznie lepiej.  | 
| 

| 
		#8 | 
| 

| 

To tak bryły nie ocenie bo jej nie widać jedyne co mi sie w domu podoba to kuchnia i łazienka 1,5/10

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

| 

Z zewnątrz za bardzo nie widać bryły, więc nie można ocenić. 

Co do wnętrz to dom nie jest doskonały, ale w stosunku do twoich starszych domów jest różnica. Widać, że robisz jakieś postępy. Oby tak dalej. 

Ostatnio edytowane przez avenly : 04.01.2009 - 19:56  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Reputacja: 15 

| 

No więc tak. Widzę, że chcesz nam przypomnieć magię świąt  

Jednak ja ich mam już po uszy, a po za tym nie można żyć samą przeszłością ^^A co do domku. On jest ogromny ![]() No i nudny... Jedyną zaletą jest to, że jest w ciepłych kolorach, a tak po za tym to same wady. - Bryła "Wielki kloc" - Fatalne rozłożenie pomieszczeń - Zbyt dużo wolnego miejsca - Niweudane póby sprawienia "sztucznego bałaganu" - i cała reszta ![]() 1/10. Pozdrawiam!(?) 

Evil is a Point of View  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|