|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 57.69% |
Tak, |
10 | 38.46% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
1 | 3.85% |
Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się wnętrze bardzo ładnie dobrane zestawienia kolorów scian i mebli.
-bryła taka sobie ,może inna elewacja? -ładna kuchnia dobrze że zostawiłeś ten kolor ścian,ładne połączenie z salonikiem,dobrze zgrane. -łazienka 1 jest super.( są ładnie dobrane detale) - sypialnia wyszła ci najlepiej-extra. -podoba mi się gabinet mimo tej tapety,brakuje jakiegoś obrazu , kwiatka itp. -w pokoju dziecięcym mało wesołe kolorki i mało zabawek. Ogólnie bardzo udany projeky. ocena9/10- dziewiątka za brak ogrodu aż się prosi żeby był. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ogólnie ładny, ale nie podoba mi się kolorystyka dziecięcego pokoju.
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom ładny. Po prostu. Ładny i poprawny.
Tylko, że ostatnio cały czas mam wrażenie, że "ja już to widziałem". Każdy Twój projekt, mimo że wszystkie bardzo poprawne i estetyczne, przypomina poprzedni. Po prostu nie wnosisz nic nowego, nie eksperymentujesz z bryłą, z umeblowaniem, a w szczególności z kolorami. For example: chyba w każdym Twoim projekcie jest ta sama sypialnia. Chcę zaznaczyć jeszcze raz: dom podoba mi się, nie widać żadnych poważnych błędów. Chcę Cię jedynie zdopingować do budowy z większym rozmachem. Zacznij myśleć jeszcze bardziej kreatywnie. Liczę, że #37 będzie czymś bardziej niezwykłym.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
szczerze mowiac budujesz najłdniejsze domki ze wszystkkich. pozdrawiam
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bez zaskoczenia, azyl, faktycznie to azyl. Ale chyba właśnie azyl i prostotę miałeś nam na zadanie pokazać, czyż tak? Jeśli odpowiedź brzmi nie, spotka mnie zawód. Jeśli to jednak tak, doskonale to odwzorowałeś.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
36? Uuu.. No i jak zawsze cudowny. Bardzo spodobała mi się bryła, a resztę to większość Ci już chyba opisała. Wnętrza świetne, ciepłe i utrzymane w kolorach. Co tu dużo mówić, chyba nie brak Ci pomysłów na następne domy.. 10/10
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Bardzo pomysłowo zbudowana bryła,
chodzi mi o pomieszczenia, a zwłaszcza Aneks Kuchenny W Przedsionku nie podoba mi się lustro, trochę nie pasuje ![]() Wszystkie inne pomieszczenia są perfekcyjne Moja ocena to 5/10+5/10=10/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
masz świetny styl urządzania i budowania domów, serio
![]() nowoczesne wnętrze ale przytulne- czyli to co mi się właśnie podoba. łazienki takie trochę nie ciekawe i w sypialni mogły być jaśniejsze meble. 9/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
36 dom OoO
Dom ładny ale jak na 36 dom mało zadziwjający ![]() Ale ładny Ocena 9 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|