![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Sasuke - toż po prostu niewiarygodne. Co dom, to coraz bardziej się rozwijasz.
Wielgaśna owacja na stojąco ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki, od projektu Pink and White, staram się chociaż odrobinę więcej, wkładać w moje domu uczucia
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Nie wiem co mam napisać xd
Dom poprostu mi sie podoba Tylko bryła taka se ![]() Ale dam 10/10 bo mi sie podoba ![]()
![]() |
#15 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak zobaczyłem zdjęcie bryły, to naszłe mnie dziwne myśli...
Nie wiem dlaczego, ale to mi tak lekko przypomina bunkier przeciwbąbowy. Wysoki, w pełni zabudowany płot, bryła niska, nie rzucajaca się w oczy, z małą ilością okien, a z tył duże wieżowce ![]() ![]() A ogródek- wszystkie naćpane byle zapełnić miejsce :/, no ale może sprawiać wrażenie przytulnego.....eeee.... bunkru ![]() A ta simka, to nie jest chyba zbyt intelektualistka, że jej tak książki zarosły zielskiem, co? ![]() A tak ogólnie to zbyt dużo wolnych przestrzeni, i ogólnie by maxis. Nie podoba mi się i nie będę mówił już dalej dlaczego, bo ktoś by mógł popaść w depresję ![]() Domek baaardzo średni ![]() 3.5/10 Pozdrawiam!
#16 |
Guest
|
![]()
Napiszę tylko co mi nie pasuje xd
W ogrodzie trochę nagmatwane , ale nie pasuje mi zestaw brzoza,słonecznik ,palma razem???? Reszta jakoś ujdzie z bólem głowy!!! Widać domownicy słabo czytają książki - bo zarosły bluszczem!? Obok sztalugi są zbędne elementy dekoracyjne ( nie na swoim miejscu):ketchup, musztarda ,róg obfitosci powinien być w kuchni , a jeden już tam jest ![]() A tak na marginesie to całkiem udany projekt ![]() Ocena: 8,5/10. ![]() |
![]() |
#17 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Bryła choć w sumie jest dosyć prosta to ładnie komponuje się z otoczeniem , Ten murek świetnie pasuje do domu zarówno stylistycznie jak i kolorystycznie , Ogród W sumie nawet ładny ale taki bez pomysły naćkane byle było . Na tak małej powierzchni można było o wiele lepiej zagospodarować ogród . Choćby zamiast stawu dać mały taras i np. Stół z krzesłami ogrodzić wszystko płotem i dać trochę roślinności , Wnętrze Z każdym projektem wykonywanie wnętrz wychodzi ci coraz lepiej jednak mam kilka zastrzeżeń , Danie tych samych paneli na suficie i podłodze nie wygląda zbyt dobrze Ten kącik malarski .Rozumiem że chciałeś sprawić by dom był bardziej realistyczny jednak ten bałagan to lekka przesada bo kto chciał by tak mieszkać, W kuchni zupełnie nie pasuje ten eee obraz , Ogródek zimowy za bardzo nie rozumiem przeznaczenia tego pomieszczenia fotel stół i lampa i pełno roślin na bardzo małej przestrzeni , miało by to sens gdy by pomieszczenie było znacznie większe i w ogóle taki ogród wewnątrz domu pasuje bardziej to jakieś np, Arystokratycznej Rezydencji , Do łazienki nie mam żadnych zastrzeżeń . W sypialni nie bardzo rozumiem co robi tak dziwna poduszka pod oknem Ogólni źle rozplanowałeś pomieszczenia . W salonie co widać na rzucie jest bardzo dużo nie wolnej przestrzeni a resztę pomieszczeń jest bardzo mało . Niepotrzebnie sobie utrudniłeś sprawę . Ocena +Dom zewnątrz całkiem ładnie się prezentuje -Źle rozplanowane pomieszczenia -Kącik malarski -Ogród zimowy Ocena Liczbowa Bryła 5/10 Ogród 7/10 Wnętrze 6/10 Ogół 6/10 Pozdrawiam Kowalino
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła trrochę przypomina mi bryłę trzynastego domku kotka23(?)
Nie podoba mi się. |
![]() |
#19 |
|
![]()
Niby czym Ci to przypomina
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Trzeba przyznać, że od pierwszego Twojego domu do 13 widać znaczne postępy.
Jasny, przestronny domek, podoba mi się. Jedyne do czego się przyczepie, to ta pustka na 14 zdjęciu. Bardzo podoba mi się łazienka, fajne rozwiązanie ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|