![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
WOW
![]() Widać , że się napracowałeś i to nieźle. Tylko ciągle mam do Ciebie żal o jedną rzecz- dlaczego nie dasz choć jednego przykładowo urządzonego apartamentu, lub chociaż hallu, czy coś...? ![]() Ale co do budynku, to na pochwałę zasługuje również wymyślne ukształtowanie terenu, które mimo wszystko tworzy spójną całość. <podziw> ![]() Oświetlenie również niczego sobie ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Jeżeli mam być szczery to nie podoba mi się.
Odnoszę wrażenie, że swoim projektom chcesz dodać jak najwięcej realizmu - ale nie za bardzo się to udało. Po pierwsze: Szkoda, że firma Mexxxis bla,bla,bla,cośtam,cośtam zapomniała wspomnieć, że oprócz "zalet" budynek ma poważne wady. Chodzi mi m. in. o: 1. Parking: - jako kierowca wiem, że zaparkowanie w tak wąskich uliczkach jest właściwie niemożliwe. Tyczy się to zarówno parkingu podziemnego, jak i parkingu na zewnątrz. 2. Basen - poważne zagrożenie życia. Wyjście jest tylko z jednej strony, dostając nagłego skurczu/zawały/czegokolwiek po drugiej stronie (przy ścianie) można się utopić, a w dodatku nie widzę miejsca dla ratowników. I jak ty sobie wyobrażasz basen w tym miejscu? Przecież wejście/wyjście prowadzi do Parkingu Podziemnego. Żadnej szatni? Ręczniki mieszkańcy trzymają w Uwięzionych Samochodach, Które Nie Mają Jak Wyjechać? 3. Elewacja - "Ale to już było.. Znikło gdzieś za nami" http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49539 - uderzająco podobna, prawda? Ja radziłbym Ci unikać takich powtórzeń. 4. Dach - bez pomysłu. To coś w kształcie trójkąta jeszcze pogarsza efekt. Może pooglądaj prace innych użytkowników i podpatrzysz jakiś ciekawy dach. ![]() 5. - Drzewa - umieszczone za bardzo przy linijce, co odbiera im realizmu. 6. I jak zwykle nie ma zdjęć mieszkań. A to jest tak samo ważne, jak zdjęcia z zewnątrz 2/10 Wolt. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Na prawdę...
Takie projekty stają się nudne. Bryły są prawie zawsze podobne, klocowate. A co najciekawsze, wszędzie te same panele (?) na ścianach zewnetrznych. Baterie słoneczne i te szklane coś, wyglądają bardzo nieestetycznie. Baterie słoneczne mogłeś gdzieś schować, a nie pier... znaczy wrzucić na, praktycznie sam środek budynku ![]() Będę się powtarzać, aż do skutku, może zbudujesz dom, albo chociaż pokażesz urządzone wnętrze któregoś z tych bloków? Ja też potrafie odpierniczyć kloca na środku działki, pomalować na odwal i sie cieszyć. Przepraszam, jeśli cie to uraziło. edit: cześć Woltuwa ![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Bryła średnio mi się podoba, jest taka klockowato-ogromna. Fajny pomysł z przeszklonym dachem. Garaż i tylna część parceli spoko. Ocena: 7/10.
kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Cudeńko
![]() ale mogl bys dac zdjęcia wykończonych mieszkań ocena 10/10 |
![]() |
![]() |
#17 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
prawda w oczy kole szczególnie do W. pokaz cos lepszego... bo jak oglądam twoje projekty to one na mniej pkt zasługują... |
||
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Jest ładny i pomysłowy, ale taki sam jak inne. Wszystkie fasady Twoich budynków wyglądają identycznie. W pierwszej chwili pomyślałem, że to Twój jakiś stary projekt. Bez oceny.
#19 |
|
![]()
Witajcie
![]() chciałbym wszystkich zainteresowanych pobraniem budynku zaprosić na moją stronę z której można pobrać kompletną wersję Villi De Fano http://mexiss.pl.tl/Villa-.-~-.-de-.-~-.-Fano.htm |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]()
Zazdrość? Nie wiem, czego mam Ci zazdrościć. No, ale domyślam się, że to miała być obelga. No ale mniejsza o tym.
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|