![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przedstawiam Wam Drodzy forumowicze moje najnowsze dzieło. Jest to luksusowy apartamentowiec mieszczący 47 apartamentów.
po raz pierwszy inwestorem jest : ![]() Mexiss Development Central Europe Sp. z.o.o. z siedzibą w Weronie ul. Wysoka 7 Słowem wstępu, pragnę przedstawić inwestycję. Apartamentowiec zlokalizowany został w Chorwackim Sibeniku, 150m od morza. Zaciszna plaża, góry odgradzające otoczenie budynku od miasta nadają mu charakter bardzo luksusowy. Roślinność otoczenia poza działką nawiązuje do realnej, mimo iż przypomina nam polskie drzewa, podobne znajdują się w tamtym rejonie. Parking podziemny, 2 windy i schody zapewniające w pełni efektowną komunikację to tylko niewielki procent z zalet budynku. Budynek posiada własny basen, park-raczej ogród, oraz plac zabaw wkomponowane w jedną całość, tak że spędzając tam wakacje czy mieszkając nikt nie będzie się nudzić. Dodatkowym walorem jest pogoda, która dopisuje przez większą część roku, dlatego zdecydowaliśmy się na montaż baterii słonecznych, tak aby każde z mieszkań posiadała przynajmniej 1m2 powierzchni kolektora. dziękuję za uwagę, proszę o oceny ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Pierwsza [?]
Ojojoj. ! Śliczneee.! ![]() Szczerze mi by się nie chciało zrobić takiego czegoś. Masz wiele cierpliwości. Podziwiam. 10/10
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
To jest świetne , szkoda tylko, że nie ma screenów chociaż z 1 mieszkania , no ale trudno. 10/10
#4 |
|
![]()
Cenię Twoje pomysły, cierpliwość w dążeniach do ich realizacji, niezwykle profesjonalne podejście...
Villa de Fano, podobnie jak inne Twoje projekty, urzekła mnie niezwykłym realizmem, starannością wykonania i dbałością o szczegóły. ![]() Mnie osobiście nie przeszkadza brak zdjęć wnętrz, ponieważ rozumiem, że bliżej Ci do projektowania i budowania niż urządzania wnętrz. ![]() Ostatnio edytowane przez Wikki : 21.03.2009 - 22:21 |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Po raz kolejny świetnie Ci wyszło
![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajne. Ile dni to budowałeś ?
#7 |
|
![]()
Chyba reklama tego budynku była na twojej stronie internetowej
![]() Bryła wyszła ci fajnie, a ogród hm...jeszcze lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie podoba mi się ,że samochody na ulicy są tak porozstawiane.
A jak np. jakiś samochód, albo TIR będzie jechał? ![]() Z tyłu ogród jest XAXA( czyli zazazafajny xD) i parking tak samo ;] W środku na korytarzu jest za ciemno, trochę lamp, obrazów, kwiatków mógbyś dać, chociaż to jeszcze niezamieszkałe. I źle wyszedł ci ten dach ze szklarni, mam wrażenie ,że postawiłeś go tak, żeby poprostu był, tak samo z bateriami słonecznymi Ale że ja ten projekt kocham to dam 10/10 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
WOW! To jest piękne i cudowne. Ne podoba mi się tylko ten dach od szklarni, ale to mały szczegół.
Ocena 10/10 |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|