![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Bryła według mnie jest rzeczą, która wyszła Ci najlepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie nie podoba, ogród jest zbyt pusty. Fortepian w przedpokoju? mi się nie podoba. Łazienka wielka i pusta. Kuchnia nie jest zbyt ciekawa. Sypialnia za ciemna, nic do siebie nie pasuje. Salon wielki i pusty, no i po co dwa tv?
Niestety, ale zupełnie nic mi się w nim nie podoba. |
![]() |
#14 |
|
![]()
Jeżeli to twój pierwszy dom to mogło ci się tak zdażyć. Myśle, że przeczytałeś wszystkie komentarze i zalacenia które zastosujesz w kolejnym domku.Ponieważ najgorzej to się poddać. Tutaj powinneś postarać się robić mniejsze i przytulniejsze pomieszczenia, następnie co to za dom bez roślin? Musisz zastosować rużnego typu ozdoby czyli: lampki, kwiaty, obrazy, a nawet rzeżby (oczywiśćie bez przesady).Bryłe próbowałeś uroznaićić, ale nie chodzi o to by była ona ze wszystkich stron ruwna i symetryczna. Niech z jednej strony są wystawki,a drugą zostaw w spokoju. Oczywiście są gusta i guściki więc za dużo Ci nie będe podpowiadać. Narazie nie ocenie twojej pracy ale licze na następną.
#15 |
|
![]()
Nie jest za dobrze
![]() ale buduj dalej będzie lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
nie będę oceniał ale pytanko do ciebie : Ile robiłaś ten dom 5 min?
Ja przeważnie chociaż 30 min na samą bryłę poświęcam, z resztą nie widać żebyś się starała tylko tak na ...... już nie pisze. Wiesz co nie chce Cie obrażać ani nic ale weź porównaj domy jakie są teraz ze swoim i później pomyśl czy sama chciałbyś w swoim dumy mieszkać? Ja to zawsze robię i poprawiam to i owo.No i pozdrowionka dla Ciebie i dla tych co się zgadzają ze mną... |
![]() |
#17 |
|
![]()
Weź pokaz większe zdjęcia!! na tych nic nie widać.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ym, co do tego domu to koszmarnie pusto.
I jeszcze te małe zdjęcia. OMG 1/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|