![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Średnio mi się podoba.
Sypialnia jest strasznie pusta, w kuchni pomieszałaś style, podłoga w korytarzu na piętrze i w 2. łazience nie zachwyca, podobnie jak kontrasty ściany+podłoga we wcześniej wymienionym korytarzu a także w salonie (w swoim pokoju chciałam mieć kiedyś żółte i niebieskie ściany i tym domkiem przekonałaś mnie o tym, że moi rodzice jednak mieli rację odradzając mi te kolory) Reszta taka nawet. 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
E,tam mi się osobiście bardzo podoba, taki typowo simowy dom, bez rzadnych udziwnień. Jak dla mnie 10/10...
#14 |
|
![]()
Bryła, jak i jej otoczenie mi się nie podobają
![]() Wnętrze nie najgorsze ![]() O tuż w pomieszczeniach jest za pusto ![]() 7 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dom mi się podoba. Wewnątrz gdzieniegdzie wieje pustką. Kolory mi się bardzo podobają. Aaa i jakbyś mogła to powiedz skąd masz te płytki z kuchni
![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się, jakoś tak pustawo, jak na pustyni...
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
kolory śmiałe i ciekawe, nie podoba mi się zestawienie mebli, jakos tak dziko i pusto. I wielgachne NIE dla płytek w kuchni, a fuj!
Za to bryła super. |
![]() |
#18 |
|
![]()
Nie przepadam za bardzo za domami na pustynnym terenie, niewiem, jakoś tak się nieprzyjemnie prezentują. ^^
Bryła jest w miarę ok ale coś mi w niej brakuje. Korytarz ładny, kuchnia i łazienka też mi przypadły do gustu. Jedynie nie podoba mi się salon, w którym są brzydkie kolory i na dodatek mało trafnie połączone i sypialnia gdzie jest strasznie pusto. 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|