![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
a domek bardzo mi się podoba, bryła przepiękna, we wnętrzach nie ma przepychu, utrzymane w jednym stylu. Bardzo fajnie - 10/10
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Fakt zimno, jednak podoba mi się-niczym z okładki Czterech Kątów, bo mieszkać bym tu nie chciała. Jak w Big Brotherze wszystko widać, takie gigantyczne okna.\
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
extra taki nowoczesny i jednoczesnie z klasa 10/10
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
troszkę za pusto, ale bardzo mi się podoba
![]() 10/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
Bryła domu bardzo ładna, taka nowoczesna. Kolor biały, również nowoczesny. Dach taki sobie.
Ogólnie to dom bardzo ładny. Trochę ponarzekam na podłogę. Wszędzie ta lustrzana podłoga, aż normalnie niedobrze się robi, jak ona się co chwila, w każdym domu mieni Oo. Kuchnia jest ładna, ładne meble, małą lodóweczka. Ale mam małe zastrzeżenie. Mebli przy ścianie żeś dowalił jakby lotnisko otwierali! No seryjko, a pośrodku taka pustka. Dywan w łazience zielonej (chyba) i w kuchni nie podoba mi się. Nie pasuje tam. Salon jest także pusty. Nic w niem nie ma poza dwiema kanapami, stolikiem do kawy i telewizorem. Teraz ogród. Ogród jest piękny, ale za to nie podoba mi się basen. Te skały tam w nim sprawiają, że jest on taki mały, że Simowie nie mają przestrzeni do wodnych szaleństw. Mogłeś zrobić jakiś staw czy coś i tam umieścić te skały, ale gdzie w basenie Oo. |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Pusto, duże pomieszczenia. Niby ładnie dobrane kolory ale nie podoba mi się. + jest bryła.
5/10
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie tylko troszkę pusto.!
Nowoczesny ![]() ![]() 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|