|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Oczywiście: CPR! Ale też zwierzaki i coś w stylu 'Czas Wolny'.I jakieś mini-packi !
Tak na marginesie,to sądzę,że gra w TS3 narazie jest dosyć nudna,bo przyzwyczailiśmy się raczej do wielu możliwości,dodatków.Spróbujcie zagrać w TS2 bez żadnych dodatków...Wychodzi na to,że TS3 jest ciekawsze.A gdy jeszcze zrobią dodatki...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Popieram poprzedników, zwierzaki i pory roku, ale te zwierzaki faktycznie jakieś rozbudowane. Więcej zwierząt i większe możliwości.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
zwierzaki! mysle, ze wypadlyby swietnie
np, wieczorny jogging z piekiem
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
tutaj jest ankieta odnosnie pierwszego dodatku
http://pl.thesims3.com/home.html ,ale żadnego przez was proponowanego nie spotkałam,bodajże jest 5 do wyboru,ale tak prawdę mówiąc,to żaden nie przypadł mi do gustu z tego co pamiętam,to był jakiś styl romantyczny i wiktoriański |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
gdzieś po prawej była,może gdzieś ja trafisz,przez przypadek wczoraj na nią kliknęłam
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
ja bym chciała cpr .A tak wogule to to ma być symulacja życia a nie wampiry wilkołaki zombie itp.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja bym chciała taki dodatek żeby było więcej zawodów tzn. karier (podobno ma wyjść pierwszy dodatek "Gwiazda" gdzieś tak czytałam). Może zrobią jakieś akcesoria np. żeby było więcej fryzur i więcej mebli. Pozdrawiam
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Coś ze zwierzętami ( nie tylko domowymi), blokami, porami roku.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|