![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła ok, tylko ten brak łazienki?
![]() 9/10 @edit: łazienka cudna, zmieniam ocenkę ![]() 10/10
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 08.07.2009 - 12:52 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No tak, zapomniałem o wklejeniu łazienki
![]() Jeżeli chodzi o basen, to chciałem go urządzić, ale pieniędzy mi niestety nie starczyło. Dom rozwija się razem z rodziną, która w nim mieszka. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za jakiś czas ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła, ale to pokrycie ścian, drewno nie pasuje za bardzo, no i jak dla mnie troche za dużo okien lub za duże okna
![]() Kuchnia jest nawet fajna, jedynie stół mi sie nie podoba. Salon też jest ładny. Sypialnia - nie podobają mi się ściany, no i to coś zwisające z sufitu, gałęzie brzydko wyglądają, no ale tak to już jest jak dach jest dziurawy ![]() W łazience nie podoba mi sie roślinka, dywan i przezroczyste drzwi, no i okna bez zasłonek. Ogólnie dom jest ładny. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
wydaje mi sie, ze jakbys z zewnatrz uzyl ciemniejszego drewna <np takie jakie jest w kuchni> to lepiej wygladaloby
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to zielona tapeta w sypialni. Reszta ok. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Bardzo ładnie wybudowany i urządzony domeczek
![]() ![]() Bryła i ogródek też zachwycają ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest extra, nic dodać nic ująć.Rewelacja! xd
ocena 10/10 ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mnie osobiście najbardziej podoba się kuchnia, chociaż ten stół jakiś taki... niezbyt bardzo pasujący do całego otoczenia
![]() Tapeta w sypialni moim zdaniem za jasna, a tak ogólnie to dom wspaniały, 10/10 ;] PS: Mógłbyś dać go do pobrania? ;] |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła wcale nie jest taka zła! Wszystko naprawdę robi wrażenie, idelanie dopasowane kolory. Naprawdę jestem pod wrażeniem i nie mam zastrzeżeń. 10/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Jednym słowem super.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|