![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Nie podoba mi się bryła (taka klockowata :/) wnętrza też mnie nie zachwycają (pomieszane style, kolory).W TS2 jeszcze by to przeszło ale nie w TS3 gdzie można zmieniać odcienie i tekstury.No i ten ogród, trzeba było odpocząć, zrobić ogród i dopiero wstawiać na forum.Ja sie z 3 tyg. męczę z moim domkiem, bo uważam że ciągle czegoś brakuje.Moja ocena 3/10 (za to że teren zmieniałeś).
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła jest brzydka, ogród - nie ma ogrodu, jedynie kratki na trawniku :/
Część wejściowa domu - można wchodzić przez garaż, ale lepiej by wyglądało gdyby było jakieś inne wejście. Salon strasznie ciemny, pusty. kichnia też ciemna, troche za bardzo. Łazienka - na oknie przydałaby sie zasłonka jakaś. Sypialnia ciemna i pusta. Gdyby w domu były jaśniejsze kolory byloby lepiej, a tak niestety, nie podoba mi sie. |
![]() |
#14 |
|
![]()
Szczerze to ten dom jest okropny. Ocena: 1/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Bryła i jej elewacja są beznadziejne, za bardzo wgłębiłeś podłożem, co fatalnie wygląda - mógłeś zrobić to wgłębienie, ale z taką ''górką'' tzn. taki górzasty zjazd
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
hahaha dom w dziurze hhahaha rozbawilo mnie to xD
z zewnatrz tragedia, w srodku troche lepiej, musisz sie pilnowac, aby nie mieszac styli |
![]() |
#17 |
|
![]()
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/h...ce1CZFJekB.jpg chciałem coś takiego zrobić ale okazało się że ziemia nie mze przylegać do ścian Po za ttym ten temet już stary i do zamknięcia nie chce węcej komentarzy wypowiadajcie sie w nowym projekcie
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła jest straszna i tak jakby..zakopana ;/
W salonie bardzo pusto,ciemno tak jak w kuchni. W dodatku zdjęcia sa robione bez ścian. Życzę szczęścia w kolejnej bodowli! 5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|