![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na wstępie powiem że Troszke siedziałem nad tym domem (wszystko prze zmiane terenu..)Kosztował mnie dużo pracy a wszystko w tym projekcie jest mojego pomysłu Tag że proszę o szczere komentowanie ale nie za bardzo xD
I to by było na tyle niedługo powstanie ogród C&C plz Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 22:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no więc:
bryła- taka sobie w salonie obraz na ścianie ![]() w kuchni pomieszałeś style i czemu robiłeś foty bez ścian??? bez oceny liczbowej. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zaraz popoprawiam błędy co właśnie zauważyłem a kuchni to pewnie o blaty chodzi to też poprawie i dam nowe foty A większość jest bez ścian bo tak je się wygodniej robi Ale to też poprawie
![]() Ostatnio edytowane przez Kuban : 05.07.2009 - 14:33 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Sory za Doble post ale jest juz wersja z poprawkami
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła okropna ;/
jakiś ogród, scieżka cokolwiek... Jedynym pomieszczeniem w tym domu które mi się podoba to łazienka...chociaż pozmieniałbym ją troszke... 2/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Pisałem że na ogród nie mam siły narazie Po za tym to mój pierwszy domek w TS3 Tagże nie krytkujcie tak strasznie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy domek to... widziałam lepsze.
zero ogrodu... a gdzie podjazd czy zjazd, nie wiem jak to nazwać. style wszędzie pomieszane, tylko smutno i ponuro... pracuj więcej;p |
![]() |
#8 |
|
![]()
ehem, szczerze to dom mi się nie podoba, a zwłaszcza część wejściowa jest załamująca. Moja ocena była by zbyt niska żebym mogła ją tu wstawić. Pozdrawiam
![]()
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ten dach nie pasuje do bryły. Łazienka pusta, jakaś ponura. Kuchnia bardzo ciemna. Brak ogródka, ozdób, nie ma firanek. Trochę pomieszane style. Nieciekawie wyglądają również zdjęcia w trybie budowania/kupowania. Nieciekawie dobrane kolorystycznie meble, w sensie, że w tych samych pomieszczeniach "gryzą się" ze sobą.
#10 |
|
![]()
Brzydka bryła, pomieszane style, kanapa w salonie nie ładna, nie podoba mi się dobranie blatu w jadalni do krzeseł. W sypialni wszystko ma inny kolor :/
|
|