![]() |
#11 | |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie nie podoba, za wysoki dach. Ogród przyjemny dla oka
![]() Nie podoba mi sie to, że w przedpokoju meble mają jakiś tam kolor ![]() Kuchnia - bardzo nie podoba mi się kominek, na co on w kuchni? nie wystarczy że jest już jeden w salonie? Ściany też nie bardzo mi się podobają, to co jest nad kominkiem, półka z książkami? żeby mieć czym rozpalić w kominku tak? ![]() ![]() Salon - nie podoba mi się dywan, to że sofa i fotele mają inny materiał, no i ściana (kamienie). Łazienka jest brzydka, te ściany, panele podłogowe, okno i te roślinki, nie podoba mi się. Sypialnia jest nawet fajna. Ale znowu te ściany z kamienia, za dużo ich w całym domu. Kolejny kominek (całe szczęście że chociaż w łazience go nie ma). Ogólnie: dom nie przypadł mi do gustu. Drzewa są tylko między tymi górami, a dalej widać pustke (widoczne na pierwszym zdjęciu), dla mnie "kilka" drzew wokół domu to nie las ![]() edit. Cytat:
![]() ja tylko wyraziłam swoją opinie i jej nie zmienie Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 30.07.2009 - 13:54 |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Podoba sie i jeszcze jak!
Fajny klimacik, jest tak leśnie ![]() Mam tylko małą uwagę, jak i inni spostrzegli- dach jak dla mnie za wysoki... |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny.
Często pojawia się zarzut, że dach za wysoki- domek ma być z założenia górski, a takie mają wysokie dachy... Widzieliście kiedyś płaskie? ![]() Co do ilości kamienia na ścianach- dokładnie ten efekt chciałam uzyskać, pół-kamiennego domku. Uwielbiam takie klimaty. Upadła duszo- za dużo drzew? Przecież to las ![]() ![]() A co do różnych wzorów na fotelach i sofach- styl amerykański, którym jestem zafascynowana absolutnie. |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
dom jest przepiekny nie mam sie do czego doczepic.
![]() ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.p...98#post1084498 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Sliczny dom.
Bryla powala,wnetrza tez,az nie mam sie do czego przyczepic. 10/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Choć bryła mnie nie zachwyca...to cała reszta zwala z nóżekXD
Ten dom ma taki swój własny styl, niepowtarzalny klimat. Wszystko bardzo pomysłowo do siebie dopasowane a ogród dopracowany, cudnie! 9,5/10 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła do niczego, ale wnętrza to już inna bajka. Bardzo ciekawe, oryginalne i odważne
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() ![]() ![]() Pierwsze pytanie, jaką masz kartę graficzną ? ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Uwielbiam kolorowe domki.Tylko,że muszą być w pastelowych,jasnych odcieniach,nie krzykliwe.I takie właśnie znajduję tu.
Bez ceregieli,w pełni zasłużone 10/10 Szczególnie ogród mi się podoba. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|