![]() |
#13 |
Reputacja: 19
|
![]()
Podoba mi sie bryla!
![]() W korytarzu jest ogromna ciasnota!!! Tak jak ktos juz zauwazyl pomieszane style ale niemartw sie tez tak mam xd Co najbardziej mi sie spodobalo? Pokoj chlopcow wyszedl ci chyba najlepiej Dam ci 6/10 Pozdrawiam
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła normalna
W pierwszej łazience i koło kominka jest pustoo Płot nie pasuje do całości Ale w środku i na ogródku jest pięknie 8/10 ;]
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
ladny dom, bryla taka, pokoje w dobrym guscie tylko pokoj dla chlopcow pomieszane jakies, najbardziej spodobal mi sie pomysl z ogrodem i kamieniami
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Nie ma rzeczy, która by mi się nie spodobała. Domek ma swój miły i przyjemny klimacik, co potwierdzają ciepłe kolory. Moim faworytem jest niebiesko-brązowa sypialnia. ^.o 10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła faktycznie nie jest najlepsza, a oglądając środek, mam wrażenie, że takie same pomieszczenia już wcześniej, w poprzednich domach oglądałam, bo oprócz wstawienia paru mebli i zrobienia im kilku zdjęć, przydałoby się nadać jakiś styl i klimat całości. Ale, jak na początek budowania nie jest najgorzej, dlatego myślę, że w przyszłości wypracujesz swój styl.
http://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif |
![]() |
#18 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
Mogę Cię zapewnić, że pomieszczenia urządzałem wg. własnego pomysłu. A podobieństwo... no cóż, przy takiej ilości obiektów nietrudno o nie
![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
mi się strasznie podoba, naprawdę. 10/10
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bryla niezbyt fajna.
Za to wnetrza maja cieple kolory,to jest w nich w sumie najlepsze ;p 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|