![]() |
#11 |
Reputacja: 9
|
![]()
Moje zdanie jest takie ze troche przesadzasz Co Ciebie obchodzi co mowia inni ludzie na temat Simsów?! Wazne ze Tobie sie podobaja.I chyba nie chodzi Ci o to ze ktos na nie zle mowi ale to ze patrza na Ciebie jako dziecko dlatego ze w nie grasz.Moje przyjaciolki tez w nie nie graja i co ja mam sie na nie obrazic bo mi sie podoba co innego a im co innego?A tym ktorym sie znudzilo i po kilku dniach nie grania w nie wroca po jakims czasie do gry.Ja mialam tak nie raz i mysle ze temat zaraz zamkna bo on nie dotyczy abry.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Moje koleżanki ze starej szkoły grały w Simsy , te z naowej częściowo nie wiedzą co to jest , ale ja przez to nie tracę do nich sympatji.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie chodzi o to że mam się obrażać na ludzi którzy simsów nie znają albo je krytykują. Chodzi o to że simy traca swojich dawnych fanów. Wszyscy namiętnie czekają na Thesims2 i grają w Ts od niechcenia. Gdy wyjdze na polski rynek TS2 to ludzie zupełnie zapomną o starych dobrych simach. To forum (jak przypuszczam) zostało Stworzone na potrzeby fanów the sims, kiedy nie było jaszcze wiadome że powstanie coś takiego jak TS2.Chciało by się powiedzięć The sims zrobiło swoje, the sims może odejść. Przez wiele lat cieszyło oczy trójwymiarową grafiką, a gdy Przyjdzie TS2 popadnie w zapomnienie. Niechcę by się tak stało, dlatego zaczełam ten temat, by mogli się nanim odezwać ludze którym los Ts nie jest obojętny.
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 9
|
![]()
Chiga a kto powiedzial ze ludzie zapomna o starych simsach?!Ja napewno nie zapomne bo ta gra jest wspaniala.Ale to jest wiadome ze pojdzie w odstawke poniewaz beda lepsze Simsy rozumiem ze Ci jest tamtych szkoda ale zakladajac ten temat nic nie zmienisz a ludzie o starych simsach nie zapomna wroca jeszcze do nich
![]()
#15 |
Guest
|
![]()
Simsy to juz przerzytek teraz czekam na sims2
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja też gram w simsy dośc często jeśli mam czas... z drugiej strony czasmi zaczyna mi się zdawać ze za mało sie dzieje na ekranie więc właczam nfs under. pogram i znów simsy
![]() soral twój mózg jest przezytkiem... do wszsytkich którzy tak namiętnie czekają na tę grę... Nie zdziwcie sie jeśli gra TS2 nie zaspokoji waszych skrytych pragnień bo napewno tak nie będzie. Nie wszyscy bedą z niej zadowoleni. Boję sie ze bedzie maniana ze wszyscy sie rozczarują... nuie ładujcie się tak na tyą grę.. nie dajcie się zwariowac. Spytajcie sie samych siebie. Czy napewno chcę tę grę? (ja ją osobiście pragne ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bez urazy ale czytajac ten temat niezle sie usmialem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
heh lata są tłuste lata są chude
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Zabardzo się tym przejmujesz Chiqa. To , że już wszyscy popuścili z wielbianiem tej gry , to nie znaczy , że nie lubią tej gry! Jek wyjdzie TS2 to same je będziesz chciała mieć i będą tak samo fajne jak Ts1.
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Tak pojawienie się nowej części The Sims 2 to rewelacja, ale nie zapominajmy o starszych częściach one służyły nam już kilka lat !!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|