![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
hejka mam problem jestem w simsach zakochana w egipcjaninie. Jest w nim na maksa zakochana. Zapraszam go sobie do mojego domu i chcę aby się do mnie wprowadził. Klikam i on się zgadza, ale ona za chwilę jakby się pzrzenosi w inne miejsce zaraz obok niego i jak klikam jeszcze raz to robi się tak samo. I on wogóle się nie może do mnie wprowadzić. Proszę pomóżcie...
A jak wpisuje kod i dodaje go do aktywnej rodziny to zaraz mi się jakoś gra tak zacina a raz to on mi umarł. ![]() Dziwne ![]() Ostatnio edytowane przez zelkam : 22.02.2010 - 18:24 Powód: połst pod połstem |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A ja nie biore na romans nikogo z zagranicy bo potem jak sie kompie to śpiewa sobie jakąs gupawą pioseneczke.....Ale teraz romansuje z tym Alto i nie wiem jak to sie skończy....
|
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Może i realistyczne ale jak śpiewa cały czas to sie nie dziw
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() Cytat:
I gościu się nie zgodził (oszczędny). I ona chciała go minąć, ale on stał w miejscu, więc zaczęła tak tupać nogą i podśpiewywać "Szachy Pana Pong" czy coś takiego... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Mam ten sam problem :\
Ma cechę "Flirt" coś w tym stylu ![]() Nie wiem, po prostu cały dzień mogą się całować bara-bara wszystko ale nie ma tej opcji [nie mieszkają razem] Co robić? :<
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Taka opcja pokazuje się jak ma się ten ostatni etap "co o mnie sądzi". Jak jest w lewym górnym rogu taki wskaźnik z drugim Simem, to jest napisane co tamten sądzi o naszym Simie. Najpierw jest coś "uważa, że xxx jest flirciarzem", potem że jest uroczy, a na koniec - i tu można poprosić o stały związek czy też zerwanie z aktualnym chłopakiem/dziewczyną - "absolutnie zachwycający", nie wiem czy dokładnie tak, ale jestem prawie pewien, że jest tam słowo absolutnie
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak dokładnie to ten "stan" nazywa się "Niezwykle atrakcyjny", który następuje po wykonaniu bardziej zaawansowanych interakcji z działu romantyczne.
![]()
![]() |
#20 |
|
![]()
Nie no nie mogę ;/
![]() Jest ten stan i nic się nie da :<
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|