![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę zmianę klimatu. Twoje wcześniejsze projekty były perfekcyjne, ale nieco nudne, ten jest całkiem ciekawy, chociaż te pastele wydają mi się trochę za mdłe. Gdyby nie było tu oznak nowoczesności takich jak telewizor czy pralka nie miałabym nic przeciwko, ale w tym przypadku...
8/10 ![]() No i muszę wiedzieć, skąd masz wszystkie świece i te drzewa z czerwonym! |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Dziękuje.
Invidia - tam nie ma nigdzie pralki! :> Telewizor może i nie pasuje...chodź dla mnie jakoś tak xD Dziękuje! ![]() Skąd mam napiszę jak wejdę do simsów. Insane - mnie też ta lampa się strasznie podoba ![]() Matt - dziękuje. seattle - z chlebami mnie rozwaliłeś xD Dziękuje ^^ avenly - może nie pasi, szczerze mi też nie pasi, ale robiłam ją 2 dni i nie miałam siły już nic zmieniać. Dziękuje! :3 Dominic - *umiera* :p Pewnie chodzi Ci o sypialnie ![]() Nysia - dziękuje. laisha - dziękuje! Chyba 1 raz nikt się nie czepił bryły. Boże jesteście kochani! ![]() Krzykacz - dziękuje! Upadła dusza - zawsze wyczekuje Twojej oceny. Jest dla mnie bardzo ważna, rzadko piszesz, że coś Ci się podoba i nie ma błędów ( o ile takie coś pisałaś ) a ja dążę do tego, byś mi tak napisała! ^_^ Dziękuje ![]()
#13 |
Guest
|
![]()
Inko !
Jestem fanką Twoich domków ![]() Musze powiedzieć że strasznie mi sie podoba jak każdy ![]() ![]() Bardzo lubię takie kolory szczególnie zielono-niebieski pastelowy ! Hah mam pytanie : Skąd masz te dodatki !! ?? Są Boskie ! ![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
wszystko pieknie ładnie
![]() 10/10 Pozdwiam ![]()
#15 |
Guest
|
![]()
Wow
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajny domek
![]() 10/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
*__*
Świetny. Straszniee mi się podobają oby dwie sypialnie i magnesy na lodówce >333333 Tylko nie pasuję mi wanna w łazience, a tak to śliczny :> <poszukiwania> Z jakiej stronki te lampki w tej niebieskiej sypialni, kapcie w łazience i króliczki ? Bo są świetne ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Domek jest cudny, uroczy, prześliczny, przytulny i ma swój klimat. Aż chce się w nim zamieszkać.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|