![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się kolor w kuchni i obraz, nie przemawia do mnie jednak tekstura w kuchni na ścianie oraz na blacie - bardziej pasowałby mi jakiś kamien albo skała. Łazienka jest sliczna, bardzo podoba mi się wzór tej ściany - 3 pasy, gdzie takie znalazłaś ? Gabinet bardzo ładny, wszystko ze sobą ładnie współgra. Druga łazienka mi sie nie podoboba, dywanik za jasny i intensywny kolor a tekstura w ogole nie kojarzy mi sie z lazienka. Pokój dziecka uroczy. Razi mnie fiolet na ostatnich zdjęciach. 8/10
|
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bez rewelacji.
5 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Edytowalam zdjecia. Przyznam szczerze, ze niezle sie natrudzilam aby je zrobic.
Ogrodu nie zrobilam jeszcze, bo nie mam kiedy. Musze tez zmienic dach i kolor domu. I znowu mam pytanie. Jak wy to robicie, ze wam sufit widac?? |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie pasuje mi ten dom. Dałabym 2/10
Sory, ale takie moje zdanie. Na przyszłość nie łacz wzorów (okropnie to wygląda) i może mniej tych wzorów. Za bryłe dałabym 8/10 ładna, tylko ogród dorobić i super. Pozdrawiam. |
![]() |
#15 |
|
![]()
Z zewnątrz - fatalnie. Wnętrza miejscami są bardzo ładne (patrz.sypialnia), ale większość mi się nie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
No, może z życiem to jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak se 8/10
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
w ogóle mi się nie podoba
![]() im nie umiesz dopasować kolorów, w żadnym z pokojów tapeta niezbyt pasuje do podłogi, a tekstura kanapy, pościeli jest nijaka. w kuchni blat jest identyczny jak ściany, co nie jest zbytnio ładne. ogrodu brak, a zdjęcia całego domu są beznadziejnie wykonane. 1,5/10 |
![]() |
#19 |
|
![]()
Mi w tym domu nie pasuje tylko tapeta w kuchni i w łazience. Zdjęcie bryły domu przydałoby się proste i pokazujące cały dom. Mało zdjęć z zewnątrz. No i ogródek taki pusty
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 14
|
![]()
Taki sobie, nawet mi się podoba.
-1 za brak bryły -1 za brak ogrodu +1 za ładny dom (+1 za to, że to Twój pierwszy) = 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|