|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra pierwszą edycję Simvision Song Contest? | |||
B&R |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Gregory Frank |
0 | 0% |
Sofia |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie zaprzeczam, ale nie mam dwójki, więc muszę robić w trójce. Zobaczymy jak wyjdzie
![]() Cieszę się bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2010 - 19:47 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 20
|
![]()
Niestety nie ma w TS3 możliwości wygodnego kręcenia filmów. Nie ma boxów z animacjami, dogodnych ustawień kamery. Wziąłbym udział, ale gdyby to było robione w TS2.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Jak już mówiłem, nie mam Sims 2. Zawsze możesz wziąć udział jako osoba głosująca
![]() Oto regulamin konkursu i harmonogram. Nigdy wcześniej nie tworzyłem żadnego regulaminu, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli coś będzie nie tak smile.gif Poniżej harmonogramu karta zgłoszeniowa, którą można wysyłać od tej chwili na adres: [email protected] REGULAMIN KONKURSU SIMVISION SONG CONTEST I. ZASADY WTĘPNE: -W konkursie może brać udział każdy, kto ma możliwość stworzenia w grze „The Sims 3” krótkiego filmu video. -Uczestnik, aby wziąć udział w konkursie musi w pełni zaakceptować regulamin konkursu oraz wysłać kartę zgłoszeniową na adres e-mail: [email protected] podając wszystkie wymagane informacje. -Uczestnik musi przestrzegać harmonogramu konkursu. II ZASADY UCZESTNICTWA: -Każdy uczestnik musi stworzyć do wybranego przez siebie utworu muzycznego film (taniec, śpiew itp.) na przesłanej przez organizatora konkursu scenie. -Utwory muzyczne nie mogą się powtarzać, a ich długość musi się mieścić w granicach: 1min 30sek – 2min -To, co znajduje się na scenie (m.in. oświetlenie) nie może być zmieniane lub kasowane przez uczestnika w żaden sposób. -Uczestnik ma prawo dodawać na scenę przedmioty, które będą wykorzystane w występie. -Uczestnik ma pełną kontrolę nad swoim występem tzn. on decyduje o zastosowanych w występie efektach, przedmiotach oraz o programie, w którym chce montować występ. -Uczestnik oprócz filmu musi przesłać zdjęcie swojego zespołu (osób, które są na scenie), które będzie wyświetlone przed występem. -Na zdjęciu musi się znajdować nazwa zespołu oraz pełny skład. -Film oraz zdjęcie uczestnik musi przesłać na adres [email protected] w czasie zgodnym z założeniami harmonogramu. -Ani film ani zdjęcie nie może być opublikowane wcześniej niż w czasie trwania konkursu. III ZASADY GŁOSOWANIA (FINAŁ): -Występy uczestników będą oceniane przez uczestników, publiczność oraz jury. -Przelicznik głosów będzie równy: 50% (jury), 25% (uczestnicy), 25% (publiczność). -W jury powinni zasiąść profesjonaliści, którzy w sprawiedliwy sposób ocenią wszystkie występy. -Do publiczności może się zgłosić każda osoba, która chce ocenić występy (osoba ta musi być użytkownikiem forum Centrum Simów lub The Sims Polska, najpóźniej od 21 maja 2010) -Uczestnicy nie mogą przyznać punktów swoim występom. -Uczestnicy, jury oraz publiczność muszą przyznać następujące punkty: 10,8,6,5,4,3,2,1 w specjalnej karcie do głosowania, które należy następnie przesłać na adres [email protected] w czasie zgodnym z założeniami harmonogramu. IV ZASADY KOŃCOWE: -Wyniki konkursu powinny być opublikowane nie później niż tydzień po koncercie finałowym. -Organizator jest zobowiązany ujawnić wszystkie głosy, które zostały oddane w trakcie konkursu (najpóźniej dzień po ogłoszeniu wyników konkursu) -Zwycięzca konkursu ma prawo do organizacji kolejnej edycji konkursu oraz zmiany regulaminu w kolejnej edycji. -Jeśli zwycięzca nie wyrazi na to zgody, prawo to przechodzi na uczestnika, który zajął drugie miejsce w konkursie itd. -Nowy organizator jest zobowiązany do przeprowadzenia kolejnej edycji konkursu w czasie nie dłuższym niż 6 miesięcy od opublikowania wyników poprzedniej edycji. HARMONOGRAM SIMVISION SONG CONTEST. 22.05-30.05 Przyjmowanie zgłoszeń uczestników. 31.05 Ogłoszenie pełnej listy uczestników. 01.06-13.06 Czas na zgłaszanie się osób, które chcą oceniać występy w czasie konkursu (publiczność). 01.06-13.06 Czas na przesłanie gotowego występu (wraz ze zdjęciem) 20.06 SIMVISION KONCERT FINAŁOWY! 20.06-22.06 Czas na przesłanie punktacji. 27.06 SIMVISION WYNIKI! W przypadku, kiedy liczba zgłoszeń będzie większa od 10, odbędą się dwa półfinały (lub jeden), a dopiero potem finał!!! KARTA ZGŁOSZENIOWA NAZWA UŻYTKOWNIKA (FORUM): … NAZWA ZESPOŁU: … UTWÓR (TYTUŁ-ARTYSTA): … Wysyłając kartę oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem konkursu i w pełni go akceptuję! Przypominam, że na przesłanie karty zgłoszeniowej macie czas tylko do niedzieli!!! Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2010 - 19:47 |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super pomysł, bardzo lubię Eurowizję, niestety, ale nie wystartuję w konkursie, ale za to z miłą chęcią mógłbym glosować w Konkursie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
a co to za piosenka na drugim filmiku ???
____________________ ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Przypominam! Dziś ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń uczestników. To ostatnia szansa, aby wziąć udział w pierwszej edycji konkursu "Simvision Song Contest". Oto karta zgłoszeniowa, którą należy przesłać na adres [email protected]
KARTA ZGŁOSZENIOWA NAZWA UŻYTKOWNIKA (FORUM): … NAZWA ZESPOŁU: … UTWÓR (TYTUŁ-ARTYSTA): … Wysyłając kartę oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem konkursu i w pełni go akceptuję! |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Podjąłem już ostateczną decyzję, a w sumie stworzyłem dwa plany. Plan A jest taki, że daję czas do najbliższej środy (do godz. 23:59) na przesłanie zgłoszeń. Z góry zakładam, że ten plan nie wypali i dalej nikt się nie zgłosi, ale chce dać szansę, bo może ktoś kto chce wziąć udział jeszcze tu nie zajrzał i przegapił termin (wiem, że to śmieszne xD). Zakładając, że plan A nie wypalił, pozostaje plan B, którego szczegółów nie będę zdradzał. Podsumowując, konkurs odbędzie się na 99%. Dlaczego tak mi zależy? Głównie dlatego, że na prawdę dużo czasu już poświęciłem i dużo prac wykonałem i bardzo by mi było tego wszystkiego szkoda. Po drugie 4 reżyserów zgodziło się być jurorami (a uwierzcie, że znalezienie ich zajęło mi cały tydzień tongue.gif).
Zgodnie z harmonogramem od jutra można się zgłaszać do publiczności. Jest 8 wolnych miejsc. Oto karta zgłoszeniowa, którą należy wysłać na adres [email protected] (w temacie proszę wpisać PUBLICZNOŚĆ) KARTA ZGŁOSZENIOWA (PUBLICZNOŚĆ) NAZWA UŻYTKOWNIKA (FORUM): ... DLACZEGO TO WŁAŚNIE TY MASZ BYĆ W PUBLICZNOŚCI I OCENIAĆ WYSTĘPY? Odp: ... [To właśnie odpowiedź na to pytanie będzie decydowała o tym, kto zostanie przyjęty do publiczności.] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|