![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
A jest jakiś kod który dawałby dostęp do tych zablokowanych fryzur i ubrań również u innych simów nie pracujących w tym zawodzie?
A klucz dostaje się przecież po osiągnięciu szczytu kariery w każdej profesji, nie tylko stylisty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja byłam stylista i tez po jakimś czasie mi się to znudziło, miałam 8 lub 9 poz., a dopiero ok.35% portfolio.
A klucz i ta "impreza"(co według mnie jest ceremonialnym wręczeniu klucza przez burmistrza) to jest po 10 poz. każdego zawodu(ale chyba tylko tych z kariery, bo ja tak miałam), bo jako strażak gdy miałam 10 poz. też było coś takiego, balony tez były, a klucz miałam w wyposażeniu sima lub w wyposażeniu rodziny, i teraz ten klucz w gablotce dumnie stoi na stole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
U mnie też detektywem ^^
A klucz jest w wyposażeniu sima.
![]() |
#15 |
|
![]()
Ej, wy mówicie o kluczu, o tatuażyście, a ja oni nie miałam żadnej opcji wyboru tatuażysty, ani klucza nie dostałam po tej imprezie! Czy ktoś mi to może wyjaśnić? Jakby co, klucz się dostaję nawet po osiągnięciu szczytu samozatrudnienia - simka wynalazczyni mojej siostry dostała ten klucz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Tatuażystą nie da się zostać, a co do klucza też go kiedyś po "imprezie" nie dostałam, może to błąd gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hmm... Nie zdziwiłbym się, gdyby to był błąd gry, ponieważ mój przyjaciel zakupił dodatek i nie ma w ogóle Twinbrook. O.o Ja jeszcze nie miałem sytuacji "z kluczem", ale jeśli taka nastąpi to czy będzie błąd, czy nie to i tak napiszę.
![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
mnie tam sie stylista podobal, jedyne co mnie wkurzalo, to to, ze glownie musialam stylizowac facetow a to zadna frajda;p
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|