![]() |
#11 |
Sk±d: Wyspy
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Taki typowy, maxisowy domek. Trochê za ciemny :<
6/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wszystko na jednym zdjêciu? Wiesz ile to siê ³adowa³o? Za to ju¿ -2. Z zewn±trz nie wygl±da tak ¼le (co te¿ nie oznacza, ¿e jest dobrze), ale w ¶rodku... Nie podoba mi siê za bardzo. 3/10
|
![]() |
![]() |
#13 |
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
Wszystko na jednym zdjêciu bo mi nie dzia³aj± te przyciski od pogrubianych liter itp klikam i nic siê nie dzieje, a chcia³em ¿eby to jako wygl±da³o, nastêpnym razem najwy¿ej zapiszê w jpg,jako¶ trochê utraci ale ok. Co do samego domku, to gusta s± ró¿ne, w moim za³o¿eniu mia³ byæ taki smutny, ale widzê ¿e wiêkszo¶ci siê to nie podoba... Dziêkuje za oceny (za te dobre i te z³e te¿) i czekam na kolejne. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#14 |
Sk±d: Wyspy
|
![]()
Te przyciski nie dzia³aj± nikomu, tutaj masz poradnik jak wkleiæ zdjêcia
![]() ---------------- ¯eby nie by³o offtopa - A moim zdaniem domek jest dobry do wygodnego grania, mo¿e taki nie bardzo na pokaz, ale jakby go o¶wietliæ to ju¿ by lepiej by³o. Edit: Je¿eli chodzi o pogrubion± czcionkê, to wpisujesz tak: [ B ]tekst[ /B ] (bez spacji) Ostatnio edytowane przez Unknown_Girl : 04.08.2010 - 11:42 |
![]() |
![]() |
#15 |
Sk±d: Pi³a
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
popieram Liv z maxisa ciê¿ko cokolwiek wybudowaæ ale wiem ¿e mo¿na wydusiæ co¶ wiêcej w domku trochê tak pusto i smutno 4/10
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|