|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jeszcze co do wyglądu zewnętrznego - bloki mają zazwyczaj płaskie dachy. A jeśli już nie płaskie, to na pewno nie takie. W środku też nie ma rewelacji. To są pokoje, w których mieszkają simy? Jeśli tak, to współczuję. Po pierwsze - są puste, po drugie - w blokach mieszkania są raczej do siebie podobne, chyba, że Ci się pomyliło z hotelem (tym gorzej, bo nie dałbym mu nawet jednej gwiazdki). Pozostawię bez oceny (chyba, że mam dać 0) |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przydałby się tej willi gruntowny remoncik
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
pierwsze co mnie uderzyło to zbyt duża różnorodność okien. Wolałabym, aby były jednolite lud 2 rodzaje max. wg mnie wygląda to nieestetycznie... ale to już jak kto woli.
następnie uważam, że wykonałaś za dużą łazienkę, a obok łóżka w sypialni jest nieco za ciasno, ogólnie mieszkam w domu, nie w bloku, więc nie potrafie wyrazić opini pod względem mieszkalnym, myslę, że dałoby się tam mieszkać ![]() pozdrawiam |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
też mi się za bardzo nie podoba. w korytarzach mógłbyś dodać obrazy, wieszaki, krzesła,biblioteczkę, stół z gazetami itp. (; popróbuj.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Okna na 1 zdjęciu to koszmar. Na pierwszy rzut oka wygląda jak szklarnia.
Frustruje mnie ta pustka. Malo naniesionych mebli w łazience, sypialni rodziców i salonie. 4,5 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła sztywna, większy klocek od niektórych moich projektów, zbyt stromu dach.
budynek przypomina mi coś zrobionego super niskim kosztem, byle by było 4/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|