![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się ze swoimi przedmówcami. Mieszkanie jest nie ciekawe. Ściany w jednolitych kolorach. Zgodzę się z Sherlockiem meble są paskudne. Brak rozkładu pomieszczeń. To przemawia do mnie ,że jestem na -nie-.
Moja ocena:3,5/10 (na zachętę) |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
oj tam, mi się podoba. jedyne, co mi nie leży, to podłoga w całym domu - te dechy tu nie pasują.
domek/mieszkanko kojarzy mi się z jakimś tam filmem. w każdym razie bardzo pasowałoby mi, gdyby stało nad morzem :] dla samotnej kobiety, najlepiej rozwódki. odejmę jednak za brak rzutu i bryły oraz tej nieszczęsnej podłogi 7.5/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jak dla mnie trochę za zimny. No i dodatki z neta, których nienawidzę. Mało kolorów i ten napis w łazience... Nie przypadł mi ten dom. Ocena: 3/10
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pozwolę sobie również skomentować ten wpis.
Ogólnie rzecz biorąc, to nie podoba mi się to mieszkanie. Ten kolor na ścianach, meble, całokształt. Zdecydowanie nie dla mnie, nic się ze sobą nie łączy. Nie podoba mi się. Jedyne, co przypadło mi do gustu, to łazienka, jest zupełnie inna od reszty pomieszczeń. I muszę powiedzieć, że jest dość ponura, ale taki klimat akurat lubię, dlatego plus za łazienkę. |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Domek całkiem fajny,ale
jak robisz zdjęcia to podkręć grafikę,bo wątpie by ci nie poszło na chociaż średnich.No chyba że masz komputer z czasow jaskiniowców
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
dom ogólnie bardzo mi się podoba. jedynie jakoś sypialnia nie przyciągnęła mojej uwagi. kolory nawet fajnie dobrane ;>
8 |
![]() |
#17 |
|
![]()
Podoba mi się,mieszkanie jest przytulne ładne oraz ciekawe
10/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba ten domek.
Przytulny, dobrane kolory, pasują nawet do bluzki właścicielki hehe. Sypialnia ogólnie jest spoko, ale czy łóżko nie jest aby za dziecinne ? Całość mi się podoba 10/10
#19 |
Guest
|
![]()
Hymmn... Koncepcja domku bardzo mi się podoba, ale za mało tu bałaganu
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
pierwsza ocena po dłuższej przerwie i?.... jednym słowem kiepsko
generalnie Sherlock napisał Ci wszystko co należy powiedzieć o tym "czymś" jak robisz mieszkanie to pokaż też ogół, gdzie jest, a nie na szybko, na ilość... ocena 1,1/10 za chęci - choć widzę tylko 11 zdjęć (popatrz na innych, dają ok. 20 zdjęć lub więcej(mnie zdarzało się pisać dwa posty ze zdjęciami aż) i po 0,1pkt za zdjęcie |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|