![]() |
#12 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Jaki śliczny mały domek
![]() Podoba mi się w nim prawie wszystko, więc nie ma sensu o tym pisać. Napiszę tylko o tym, co mi się nie podoba. Otóż ... nie podoba mi się łazienka, a dokładnie jej kolorystyka. W całym domku jest ciepło i przytulnie, a tam zimno i ponuro. Co do sypialni, to bardzo lubię taką mieszaninę tekstur, jeśli oczywiście wszystko ze sobą gra. W Twoim domku tak właśnie jest, choć ja stłumiłabym trochę jaskrawość kolorów na obwódce dywanu. Ale to drobiazg ![]() Zgadzam się z przedmówcami, że sypialnia odbiega stylem od reszty domu, jednak nie razi mnie to tak, jak w przypadku łazienki. A to dlatego, że w sypialni, tak jak w salonie i kuchni, jest ciepło i przytulnie. Bardzo też mi się podoba, że ktoś tam mieszka ![]() Cytat:
![]() |
#13 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
W bryle widzę lekką inspirację domem Edie z gotowych na wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
domek ciekawie rozplanowany, troszkę mały.
obcinam za kratki na zdjęciu rzutu, zbyt wielką rozpiętość stylów 3/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Hm, widzę, że ostre oceny.
Mi się domek podoba, jednakże : - za bardzo pstrokata sypialnia, uważam, że to miejsce, które ma być stonowane, bo tam wypoczywamy - łazienka fakt, za bardzo nowoczesna, ale niezupełnie Atuty: - boska kuchnia ( daj linki na rzeczy z niej, nie widzę tego domku w dziale downloads, może jestem ślepa) - ten 'pokój zainteresowań' jak ja to mówię' - taras - mini ogódek Ogólnie : jest ok Ocena : 8/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo lubię taki bryły - małe i sensowne.
We wnętrzu również jest bardzo fajnie, przytulnie. Mebelki w kuchni są super. Czy do łazienki prowadzą oszklone drzwi? O zgrozo! Podpisuję się pod tym komentarzem rękami i nogami. |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oprócz łazienki i sypialni, jest świetnie
![]() Cóż, nie wiem, co więcej dodać. Po prostu, tak trzymaj xD Oczywiście 10/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A mnie się podoba i juz. Nawet sypialnia mimo,że nie pasuje do reszty ma swój urok 10/10. Czekam na mozliwość pobrania,szkoda że bez mebli
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|