|
|
Zobacz wyniki ankiety: W jakim klimacie chcesz ujrzeć moje otoczenie? | |||
Umiarkowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 38.10% |
Tropikalny |
10 | 47.62% |
Pustynny |
3 | 14.29% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dziękuje za wszystkie oceny jak i również za głosy oddane w ankiecie, dzięki którym nakreśliliście mi czego Wam braknie w ts3.
Według wyników sondy ewidentnie krajobraz pustynny odpada, a szkoda bo właśnie z nim wiązałem nadzieje. Pustynia Mojave w Nevadzie była moją inspiracją i koncepcją na otoczenie, a głównie zainspirowała mnie gra FallOut New Vegas osadzona właśnie w tym rejonie. Czyli pozostają tropiki i klimat umiarkowany. Prawdopodobnie postąpię według wyników sondy. Pierwszych informacji odnośnie otoczenie możecie się spodziewać nie wcześniej, niż za dwa, trzy tygodnie. Korzystając z okazji chciałbym zadać pytanie, gdyż być może ktoś odwiedzający ten temat będzie znał na nie odpowiedź. Otóż czy zna ktoś sposób by dodatki z neta np. drzewa itp. można umieścić w otoczeniu za pomocą edytora CaW (create a world, czyli stwórz świat)? Odpowiedzi oczekują w profilu, bądź na pw. Z góry dziękuje. Pozdrawiam, Kowalino.
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niemożliwe...
Napisałabym więcej ale nie moge się pozbierać z wrażenia. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Jejku. Chyba nic z siebie nie wyduszę.. Może jedynie tyle - to jest cudowne. Gratuluję talentu!
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Wszystkie twoje prace są wspaniałe, więc nie ma potrzeby sie rozpisywać.
Bardzo mi się podoba. |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ohh. Ojej. O matko. No cóż. No, no jej. No nie mogę słowa wydusić
![]() ![]()
![]() |
#17 |
|
![]()
omajgat
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Skoro według Ciebie w mojej pracy czegoś braknie to mogłaś napisać co, bo te trzy kropki mało mi mówią.
Nowocześniejsza? Być może, aczkolwiek aktualnie zamierzam pracować nad czymś innym. (patrzy mój post wyżej)
#19 |
Guest
|
![]()
Oooooooo to jest genialne-ale się przyczepię: do średniowiecznej scenerii nie pasuje jeden obraz z gry a mianowicie ten portret faceta-nie ta epoka
![]() Ja to chcę..... ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
przepiękne. dużo pracy włożyłeś, widać, ale to jest poprostu hmm : słowo nawet prze cudowne to za mało powiedziane. 10 to o wiele za mało !!
Trzymaj tak dalej !! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|