|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie przepadam raczej za tym stylem tworzenia domów, ale nie jest on taki "surowy".
A to za sprawą kolorystyki, która, moim zdaniem, jest bardzo przyjemna. Podoba mi się drewniany sufit. Ogólnie, bardzo ładnie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ladny, ladny. Widac, ze jestes obyty z technika budowania. Detale z internetu, typu kieliszki, owoce i poduszki, uosobowaija wnetrze. Jednak z drugiej strony, niektore pokoje jakby puste, moze wiecej obrazow? Jest naprawde w czym wybierac, trzeba poszperac w necie.
Nie wiem tylko co jest na 6 zdjeciu. Jakie jest tego czegos sens? I proponowalabym rysowanie ziemi pod drzewami. Tzn np na zdjeciu 3 palma stoi pa betonie, lub na 4 ten bambus tak wystaje znikad. Bierzesz po prostu narzedzie koloryzowania terenu i rysujesz ziemie wkolo pnia- Zwroc tez uwage na to, zeby rosliny nie przechodzily przez ploty itp. A tak to cacy ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki Wszystkim za komenty i wytyczenie błędów. Z następnym projektem z pewnością zastosuje się do Waszych rad. Pozdrawiam
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek mnie olśnił ,w środku też jest super i nie mam nic do skrytykowania.Ocenka 10/10^^
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie z zewnątrz jest zbyt nowocześnie, co mi się nie podoba. Za to bardziej spodobało mi się w środku, a głównie kuchnia, sypialnia i siłownia
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz mi się nie podoba - za bardzo taki udziwniony. Za to wnętrza - wow!
Strasznie podoba mi się kuchnia. Jest taka przytulna ![]() Fajnie salon zmienia kolorystykę przy włączonym świetle. Jeden minus to brak zasłon, czy żaluzji w łazience. Ogólnie bardzo dobrze dobrane do siebie dodatki tworzą spójną całość. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Czasem jak patrzę na niektóre projekty wydaje mi się że patrzę na prawdziwy dom. Tutaj też tak jest. Brawo
![]() ![]() Pozdrawiam i życzę Ci więcej takich prac jak ta ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|