![]() |
#11 | |||||
Reputacja: 21
|
![]()
Nie sądziłem, że jeden obraz może wzbudzać tyle kontrowersji...
![]() ![]() No aż tak długo czekać nie musiałaś ![]() Mam po prostu pewną dysproporcję w moich dodatkach, np pierdyliard krzeseł i jeden rodzaj rameczek właśnie. Zresztą je się bardzo przywiązuję to takich rzeczy, jak coś mi się spodoba to używam tego do upadłego (nadal czekam aż ktoś napisze coś o wazonie w jadalni ![]() a o takie dodatki nie zawsze jest łatwo ![]() Ja generalnie bardzo lubię lampy, nawet nie tylko jako źródło światła, ale też element dekoracyjny, Zresztą to pomieszczenie (szczególnie pod antresolą było baaardzo ciemne, więc musiałem je trochę oświetlić ![]() A tutaj właśnie chciałem użyć innej kuchenki i zwykle ![]() ![]() BPS uczy i wychowuje ![]() Dziękuję! ![]() Ale kompletnie nie mam pojęcia co masz na myśli przez "obudowę" ![]() Nie są takie same! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwierz mi na słowo, że chciałem użyć okrągłego dywanu, ale żaden nie był w dobrym rozmiarze. Ten stół zajmuje sporo miejsca i potrzebuje dywanu 3x3, a ja miałem niestety tylko takie 2x2 ![]() Mój własny recolor! ![]() Cytat:
Spędziłem nad tą łazienką jakieś 10 minut maksymalnie ![]() Będzie mi bardzo miło! ![]() Dziękuję za opinię ![]() Trufel, Quixley, Agor-ia, marandile - dziękuję bardzo za miłe komentarze ![]() Ktoś jeszcze się skusi? :3 Ostatnio edytowane przez Shiver : 14.07.2014 - 06:36 |
|||||
![]() |
|
![]() |
#12 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zachwycający, nie mogę dodać nic więcej. To jeden z tych projektów których obejrzenie tak inspiruje że trzeba od razu włączać grę : D bez oceny liczbowej, bo ten projekt jest zbyt dobry żeby mieścił się w zwykłej skali
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia rewelacyjne. Obrazy są uwypuklone na tle jasnego mieszkania.Uważam ,że jest to miejsce ideale dla konesera sztuki.Stałam się fanką granatowego obrazu
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|