| 

| 
		#11 | |||||
| 

Reputacja: 21 

| 

Nie sądziłem, że jeden obraz może wzbudzać tyle kontrowersji...  

Ale każdy ma prawo do swojej opinii, także chill ![]() No aż tak długo czekać nie musiałaś ![]() Mam po prostu pewną dysproporcję w moich dodatkach, np pierdyliard krzeseł i jeden rodzaj rameczek właśnie. Zresztą je się bardzo przywiązuję to takich rzeczy, jak coś mi się spodoba to używam tego do upadłego (nadal czekam aż ktoś napisze coś o wazonie w jadalni  ) A poza tym chcę, żeby wszystko miałoa o takie dodatki nie zawsze jest łatwo ![]() Ja generalnie bardzo lubię lampy, nawet nie tylko jako źródło światła, ale też element dekoracyjny, Zresztą to pomieszczenie (szczególnie pod antresolą było baaardzo ciemne, więc musiałem je trochę oświetlić ![]() A tutaj właśnie chciałem użyć innej kuchenki i zwykle   Może czasami stare rozwiązania rzeczywiście są najlepsze... ![]() BPS uczy i wychowuje ![]() Dziękuję! ![]() Ale kompletnie nie mam pojęcia co masz na myśli przez "obudowę" ![]() Nie są takie same!   Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, że minimalnie się różnią (na jednym z nich ten ciemniejszy pasek jest trochę wyżej i ma delikatnie inny kształt, no przynajmniej w grze  )Cytat: 

![]() Cytat: 

Zresztą myślę, że warto pamiętać, że to jest mieszkanie dla jednej, najwyżej dwóch osób. W dużym, rodzinnym domu raczej nie postawiłbym wanny widocznej z każdego miejsca w nim ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Cytat: 

![]() Cytat: 

Uwierz mi na słowo, że chciałem użyć okrągłego dywanu, ale żaden nie był w dobrym rozmiarze. Ten stół zajmuje sporo miejsca i potrzebuje dywanu 3x3, a ja miałem niestety tylko takie 2x2 ![]() Mój własny recolor! ![]() Cytat: 

Spędziłem nad tą łazienką jakieś 10 minut maksymalnie ![]() Będzie mi bardzo miło! ![]() Dziękuję za opinię ![]() Trufel, Quixley, Agor-ia, marandile - dziękuję bardzo za miłe komentarze ![]() Ktoś jeszcze się skusi? :3 Ostatnio edytowane przez Shiver : 14.07.2014 - 07:36  | 
|||||
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#12 | 
| 

Administrator Emeryt 

Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 

Reputacja: 12 

| 

Zachwycający, nie mogę dodać nic więcej. To jeden z tych projektów których obejrzenie tak inspiruje że trzeba od razu włączać grę : D bez oceny liczbowej, bo ten projekt jest zbyt dobry żeby mieścił się w zwykłej skali  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#13 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Zdjęcia rewelacyjne. Obrazy są uwypuklone na tle jasnego mieszkania.Uważam ,że jest to miejsce ideale dla konesera sztuki.Stałam się fanką granatowego obrazu  

.
		 | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|