![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Kara, ja też właściwie nie wiem, ale domyślam się, że chodzi o grzybki, które są dostępne w Internecie i po ściągnięciu można za darmo i bez wychodzenia z domu mieć składniki, magimony, o ile mnie pamięć nie zawodzi to można było również dodawać simoleany jak i je sprzedawać, mieć bez zbędnego robienia wszystkie czary, które są w różdżce, bardzo przydatne była również funkcja, dzięki której sim miał wszystkie potrzeby na maxa zielone.
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Grzybek uzupełnaia składniki i magimony. |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dziewczyno! Wata cukrowa i roller coaster za MAGIMONY?? Przecież te normalne rzeczy (także cukier itp.) są za simoleony!
Kod na simoleony: rosebud !;!;!;!;!;...!;!;!; |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Do kogo ty to piszesz?Jezeli do mnie to ja nigdy nie powiedzialam ze wata i kolejki sa na magimony.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Maga]To calkowicie nie ten dzial na to pytanie!
Grzybek uzupełnaia składniki i magimony.[/QUOT Maga, prosze powiedz, co to za grzybki i skad mozna je sciagnac (podaj link) ;( |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nie, mówiłam do Adziczki! W ogóle to o ile pamiętam, kolejka jest za darmo albo tania... Ale wystarczy pomyśleć...za watę to normalnie chyba płacisz kilka złotych! Więc w Simsach też nie jest za magimony.
![]() PS: Kasia, ty chyba nie wiesz, na jakim forum jesteś... Część o innych grach jest w Off Topicu! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|