|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
cześć.
mam wszystkie części ts2. zastanawiam się na sprzedażą i kupnem wszystkich dodatków ts3. Które waszym zdaniem lepsze.? Widziałam u kuzynki przez chwilę ts3, jak dla mnie... hmmm.. przyzwyczaiłam się do ts2. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
przestawilabys sie, a trojka jest bardzo urozmaicona, moze na razie spytaj czy mozesz troche pograc u kuzynki i jak ci sie spodoba, to kup sobie... aczkolwiek sadze, ze jesli 2 ci sie podobala, to trojka tez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
.. Klaudia jestem . ; D .
jednak chyba kupię te ts3. ;]. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
spoko, a ja brzus. noo, polecam. zanet kaleta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Haha, co za konwersacja. ; p
Zdecydowanie 3 lepsza. ; D Czemu? Trzeba pamiętać, że większość z interakcji i mebli podochodziła w 2 wraz z dodatkami. Nie ma sensu porównywać całości 2 z jedynie podstawą 3 z 3 dodatkami i 3 akcesoriami . ; p Z resztą.. Życie w mieście, to jest coś, czego mi brakowało w 2. : D
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak. Moja rodzina woli dwójkę, ale wszyscy przepadamy za wzorami z 3. Ja gram już wyłącznie w 3, ale ubrania tworzy mi kto inny.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Miałam ostatnio okazję pogrania w TS2, odkurzyłam stare płytki i zainstalowałam. Posiadam dwa dodatki do dwójki - Na studiach i Nocne życie. Tylko dwa, ponieważ moja fascynacja simami na jakiś czas zniknęła może dlatego, że wolałam wydawać kasę na ubrania, piwo niż na gry. Można powiedzieć, że tymczasowo z simów wyrosłam. Po jakimś czasie pojawienia się trójki na rynku miałam ogromną ochotę zobaczyć jak to wszystko wygląda. Reklamy kusiły, wróciłam tu do Was na forum, wczytywałam się, fascynowałam zdjęciami. Molestowałam kumpla o TS3, a że on jest w stanie zrobić dla mnie wszystko (
![]() Dodam jeszcze, że jestem fanką simów od początku, od jedynki. Ileż to mama wydała kasy na dodatki, które mała Ania musiała mieć wszystkie ! Odnośnie tematu, simy się zmieniają, zmiany są konieczne. Uważam, że wraz z trójką simsy stały się hm.. doroślejsze. Mają mnóstwo nowych interakcji. Gdy pograłam trochę w dwójkę odczuwałam braki, liczne braki. Jest jednak jedna rzecz, którą kochałam w dwójce, a trójka jej nie ma - albumy rodzinne!! Uwielbiałam tworzyć simom historie w postaci zdjęć. Cała reszta w trójce mi odpowiada. Ciężko jednak powiedzieć jednoznacznie, czy lepsza jest druga, czy trzecia część głównie dlatego, że są one hm.. inne. W obydwu częściach było coś, co nas urzekało, zresztą tak jak i w części pierwszej! Jednak niedostosowanie simów do obecnych technologii, grafiki spowodowałoby, że niewielu z nas miało by ochotę wciąż na grę. Twórcy muszą nas wciąż zaskakiwać. Chociaż w kwestii dodatków, są one raczej podobne w każdej z trzech części, ale zarazem nie są identyczne i doceńmy ten rozwój. Wybaczcie mi tą rozprawkę, ale chciałam zagłębić się w temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja uważam, że TS3 nawet nie dorasta do pięt Dwójce. Porównajmy sobie na przykład ilość romantycznych interakcji. I co? W TS2 było tego całe mnóstwo, od niewinnych flirtów, przez oświadczyny przy stole, na namiętnych pocałunkach kończąc. A w TS3? Śmieszna ilość. Wkurza mnie też to, że aby mąż zrobił żonie zwyczajny masaż po pracy, muszą się Bóg wie ile całować, flirtować. Kolejne, co mi się w Trójce nie podoba, to wygląd Simów. Są tacy plastikowi, tutaj twórcy też się nie popisali. W TS2 są jacyś tacy łagodniejsi, ładniejsi. W Trójce podoba mi się narzędzie zmieniania wzorów i nowa siatka w trybie kupowania, chętnie dodałbym to do TS2. Jakoś bez tej otwartości miasta też da się grać i jak gram w Simsy, to gram w TS2. W Dwójkę gram dla przyjemności, w Trójkę nie gram prawie w ogóle, multum błędów, wieczne zacinanie się, nie dziękuję. Podsumowując, moim zdaniem to TS2 jest lepsze.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
The Sims 2 lepsze.
Dlaczego? 1. W trójce są simy z plasteliny. 2. Strasznie duże wymagania(zacinają mi się). 3. Duuużo błędów. 4. Dużo czasu zajmuję uczenie się umiejętności, pracowanie, rodzenie dzieci(^^)... 5. Mało dodatków. Podsumowują - jak będę miał lepszego kompa MOŻE zainstaluję TS3. Na razie gram w TS2 i mi to wystarcza.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|