![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
chcialam się dowiedzieć jeśli mam 3 gb dodatkow do sims 3 to ile mam mieć ramu żeby mi ts3 i ts3wp razem z tym 3 gb dodatków z neta chodzily bardzo szybko bez zacinania?
![]() |
#193 |
|
![]()
To jest błąd gry, u mnie jest tak samo, jedyne wyjście to poprzez kod, zaproś do siebie francuza, wpisz testingcheatsenabled true i kliknij z shiftem na niego i wybierz "dodaj do aktywnej rodziny" i będzie dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
jak sprawdzić, które dodatki i hacki powodują błędy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Chyba nie ma innego sposobu, jak drogą eliminacji. Np. wywalasz hacki czy dodatki po 10 sztuk, wchodzisz w grę i sprawdzasz czy dany błąd jest jeszcze, jeśli jest, to wywalasz kolejną dziesiątkę i tak dopóki nie zauważysz poprawy działania gry. A resztę, z powrotem wrzucasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
nadal nie mam zadnych nasion nigdzie :[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Dzięki, za pomoc theground
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
Pytacie się o nasiona granatu.
Kup je w Egipcie, na targu! ****************** te książki to okropne oszustwo! ****************** PYTANIE: "Postarałem się o dziecko" z Egipcjanką, mam pytanie czy ona tak po prostu urodzi i to dziecko będzie tam dorastać? Czy zostanę poinformowany?
![]() |
#199 | |
|
![]() Cytat:
Ja mam 2 GB RAMów i ponad 2,5 GB dodatków z neta - troszkę się tnie (szczegóły wyglądu i grafika gry - wszystko ustawione na maxa). Jak miałam dodatków poniżej 2 GB, to było ok ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Pytanie 1: Czy da się jakoś wywołać konkretne przygody? We Francji mój sim dostaje juz tylko takie o dostarczeniu nektaru albo jedzenia albo mi mowi, ze nie ma ogłoszen i żeby spróbowac jutro a jutro znowu tylko nektary i jedzenie (juz mnie szlag z tym trafia), chociaż wiem, że jeszcze kilka misji mi zostało, bo np. pod nektarnią mam zablokowane dwie pary drzwi, do których potrzebny jest klucz z okazji.
Pytanie 2: Jak sie wpisuje tekst w inskrypcje? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|