![]() |
#1992 |
Reputacja: 10
|
![]()
@fajowe macie te zdjecia z waszych rodzinek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
|
![]()
eyvee
*ręce opadają* Jak to?! ![]() Niee.....:C
![]() |
#1994 |
|
![]()
@eyvee nie, nie, a bylam ciekawa co bedzie dalej :{ kurde, te glupie zapisy =/ dlatego ja teraz robie kopie na wszelki wypadek.
![]() |
#1995 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
|
![]()
ginsei teraz trochę zmieniłam, żeby tak samo nie było.
![]() suomi Natasza to druga Cindy. bardzo podobne są. Rosemarie oo jak miło 3 wampirki ![]() Rodzina Break Amelie miała na święta małą rólkę w Jasełkach. Gdy się przebierała zauważyła chłopaka który rano rzucił w nią śniegiem. Jej koleżanka wypchała ją z przebieralni w samej bieliźnie! ![]() Chłopak jak gdyby nigdy nic podszedł do nie jej i zaczął gadać. ![]() Jednak ona powiedziała mu, że pewnie zaprosi ją na drinka, potem będzie drugi i trzeci i wylądują u niego w łóżku. ![]() ![]() On jednak powiedział tajemnicze "nie". Zamyślił się, ale ona poszła występować. Po występie chłopak po raz kolejny do niej podszedł. Zaprosił ją do kina. Ona odmówiła i uciekła. ![]() Zostawiła go jak idiotę, samego na scenie. ![]() Amelie postanowiła powiedzieć o wszystkim mamie, która zareagowała pozytywnie. "Jeeej chłopak się chciał z tobą umówić, a ty odmówiłaś? Ojj nie wdałaś się we mnie ![]() ![]() Postanowiły posprzątać łazienkę, bo popsuł się prysznic. Fensy: " No ale daj mu szansę" Amelia: " Chyba za późno mamo, nie wiem nawet gdzie on mieszka" ![]() Wymieniły się podarunkami na wigilię. Okładka książki napisaną przez Amelie. "Moja mama" ![]() Amelia, postanowiła, że dosyć z płatkami kukurydzianymi dzień w dzień i ona nauczy mamę jak zdrowo się odżywiać. To było jej 1 postanowienie na nowy rok. ![]() Fensy była dumna z córki. Wysłała ją w nagrodę na miasto, a sama usiadła przed TV. Ostatnio bardzo dużo pracowała, aby dostać się na szczyt i zostać w końcu aktorką. Ma na razie 5 stopień kariery ![]() ![]() Amelia myślała, że coś z nią nie tak i postanowiła wybrać się do psychiatry ![]() ![]() Gdy spojrzała w oczy chłopaka i zobaczyła w nich czułość nie mogła się oprzeć.(z dymków wynika, że chłopak myśli "ale ona słodka", a ona "biją dzwony chyba się z nim ożenię" ![]() ![]() ![]() Morgan: "Wydaje mi się, że teraz o de mnie nie uciekniesz, to ty wtedy dzwoniłaś do radia? Morgan Leo, to ja prowadziłem wtedy tą audycję." ![]() Amelia: "Myślisz, że taki mądry jesteś? Skąd wiesz, że nie. I co myślisz, że polecę na to, że z radia jesteś?" ![]() Morgan: "Masz ładne oczy i w ogóle jesteś ładna" Amelia aż się uśmiechnęła. ![]() Jednak nie wytrzymała napięcia i wybiegła pod blok. Ale on ją dopadł. Spojrzał znów w jej oczy. Ona odwracała wzrok. Morgan: " Wiesz, że dopiero co się znamy, ale cię kocham i to było takie jakby BUM i zrozumiałem, że będziesz dla mnie kimś więcej. Więc?" ![]() Amelia była tak bardzo zdesperowana z miłości (ciekawe stwierdzenie c'nie?), że miłość, która ją ogarniała, podpowiedziała jej, że teraz albo nigdy. Nie wiedziała co powiedzieć po prostu go pocałowała. ![]() Chłopak odwzajemnił pocałunek i całowaliby się chyba godzinę, gdyby nie godzina policyjna ![]() ![]() BONUS: Amelia też ma zarąbiste minki ![]() ![]() Jestem chinka, a prze de mną stoi choinka ! ![]() ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
|
![]()
CZĘŚĆ 1
CZĘŚĆ 2 CZĘŚĆ 3 CZĘŚĆ 4 CZĘŚĆ 6 Rodzina Ventura część 7 Leria miała już dość internatu. Chciała chodzić na imprezy, a nie siedzieć w zamknięciu i się uczyć. Jak co noc siedziała na tarasie w swoim pokoju i oglądała gwiazdy. Tylko ten dzień był inny, bo dziś kończyła 17 lat. ![]() Nagle, rozmyślając usłyszała jak ktoś ją woła. A był to Zero, nie mogła uwierzyć jaki z niego przystojniak wyrósł. XD Po cichu wymknęła się z pokoju i wybiegła na dwór, drzwi były zamknięte, ale ona opanowała do perfekcji otwieranie ich bez użycia klucza. ![]() ![]() - Co Ty tutaj robisz?! - zapytała. - Nie powinno Cię tu być! Wyrzucą mnie! Ten jednak w ogóle się nie odzywał tylko irytująco się patrzył, w końcu powiedział: - Chcesz uciec z tej rudery czy nie? Leria wiedziała, że nie powinna tego robić... Jednak stęskniła się zanim, nie widzieli się kilka lat. Dlaczego by nie? W zasadzie nie chciała nawet tutaj być. No i była buntowniczką, wiec pobiegła za nim. ![]() ![]() ![]() Kiedy już dotarli na miejsce nie mogła uwierzyć, że Zero dorobił się takiego mieszkania. W końcu był Zerem <żartuje oczywiście>. ![]() Internat znajdował się 100 km od jej rodzinnego domu - Hidden Springs, miasteczko nosiło nazwę Silent Hill. (nie miałam pomysłu >D) - Tutaj na pewno Cię nie znajdą. - powiedział Zero, nie mając zbyt dużego wyboru Leria ruszyła za nim. ![]() Przyczepa była przytulna i skromnie urządzona. Zero zmusił Lerię żeby wypiła sok plazmowy i zaczęli rozmawiać. ![]() - Więc co to ma znaczyć, czemu mnie zabrałeś z internatu? xD - Z tobą nie ma łatwo - powiedział Zero. - I tak nie chciałaś tam być, poza tym stęskniłem się za Tobą. xD Wyładniałaś. ![]() ![]() Leria chciała porozmawiać z nim dłużej, ale on ją zbył twierdząc, że są zmęczeni i żeby poszli do łóżka. xD ![]() ![]() Leria i tak go nie posłuchała i położyła się na podłodze koło łóżka, kiedy Zero już spał. Czyżby się zawstydziła? XD ![]() Tymczasem w Hidden Springs niczego nieświadomi rodzice Lerii spali. Zapewne dowiedzą się o jej uciecze rano... ![]() ![]() CDN... XD Mało grałam, więc dlatego tak mało zdjęć. ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 15.01.2012 - 18:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
|
![]()
@up Zero jest śliczny i Leria też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
|
![]()
Zero zmieniłam w młodego dorosłego, bo jako nastolatek brzydko wygląda, Leria jest wciąż nastolatką, ma strasznie pucatą twarz. Pewnie też niedługo zmienię ją w młodą dorosłą, wtedy wygląda o niebo lepiej.
![]() |
#2000 |
|
![]()
@shotshe - sliczne zdjecia, niech zyja maslowe wlosy xd
@rosemarie - uuuuu cos widze nie tylko ja lubie postacie z anime xD hehe, fajnie sie zapowiada i racja nastolatki sa pucowate i niezbyt "ladne" to samo bylo u mnie z Natsu i Cathi... A i to nie byl blad zapisu..tego bledu juz nie mam odkad mam 64bit windowsa, po prostu zbyt dlugo gra mi "dobrze" chodzila i stwierdzila, ze czas znowu sie zepsuc i mnie powkurzac kasujac wszystko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|