![]() |
#2021 |
Reputacja: 10
|
![]()
fakt, mało osób tu zagląda, a uwielbiam czytać losy waszych rodzinek.
![]() @karinka, nie cytuje sie postow ze zdjęciami.
|
![]() |
#2023 |
|
![]()
Gdyby nie to, że gra jest taka zbugowana... Większość osób przez to przestała dodawać rodzinki - n-ty raz zaczynać od nowa? Masakra...
Trzeba czekać na renesans oraz na naprawę błędów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
|
![]()
A ja dzisiaj daje troszkę. To nie będzie historia, tylko takie normalne życie moich simów. Historię nie wiem kiedy dodam, bo wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę.
Rodzina Break Urodziny Matta. ![]() Życzonko. ![]() Dmuchamy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmm taki se xd ![]() ![]() Rozmowa z przyszłym szwagrem ![]() ![]() I przygotowania do niedzielnego obiadku z przyszłą rodzinką czyli sprzątanie, ulepszanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I relaksik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
|
![]()
@ shotshe - Amelia jest sliczna ^^ idealnie pasuja do siebie z Morganem, wlosy dodaja jej uroku
![]() @Lady sims - noo! wkoncu bedzie dzidzius ;D ale podejrzewam, ze wraz z dzieckiem nowe klopoty i zmartwienia dla Vanilii...i ciagle ten grob mnie ciekawi na ktory przychodzi Mike... @Marl 89 - uuuuu no no no nastolatki z buzujacymi hormonami, a te zdjecie z Fatima i Malcolmem O.O o jacie.....ta jego mina bez gaci hahaha zarabista xD @suomii - o kurcze Brian i Damon to niezle ciacha ![]() Czekam na wiecej zdjec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
|
![]()
eyvee - spoko, mogę Ci dać
![]() shotshe - Matt wyładniał. I w ogóle taka rodzinka, taka spokojna spokojna i wszyscy się dogadują ![]()
![]() |
#2027 |
|
![]()
@suomii - mi też , mi też ! xd najlepiej obu ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
|
![]()
to wrzuce tutaj, żeby wszystkim nie wysyłać ;p
![]() |
#2029 |
|
![]()
Eyvee- hip hip hura!! Cieszę się,ze udało ci się odzyskac zapis. Ja narazie sobie daruje Simy,bo straciłam wene...wogóle przez przymusowy urlop i pogode za oknem straciłam wene na cokolwiek. Grrr...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
|
![]()
o jejuś miałam do nadrobienia z 50 stron chyba
![]() Macie tak wspaniałe rodzinki ![]() ![]() eyvee no tak się wkręciłam a ty straszysz że ci rodzinka zniknęła?? Nie wymieniam każdego z nicku ale czytam dosłownie każdą historyjkę ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 19.01.2012 - 22:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|