![]() |
#2041 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee kieruje każdymi po kolei po trochę
![]() ![]() ![]() Lepiej żeby Cleo miała chłopaka niż konika ![]() ![]() milkie_way15 he he ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2042 |
|
![]()
Justyna - ale się cieszę, że w końcu coś dałaś, bardzo lubię Twoją rodzinkę. No a takiego drzewa to pozazdrościć ;p
eyvee - super, że odzyskałaś zapis. ![]() wiem, że miałam moich simów podesłać, ale nie włączałam gry, bo mnie błędy wkurzyły. jak pogram, to wam wyślę.
![]() |
#2043 |
|
![]()
Oooo, cześć wam. Nie mam zdjęć, bo wczoraj zaczęłam denerwować się na grę jeszcze przed jej włączeniem- nie chciała zainstalować paru rzeczy pod pretekstem : 'inny program korzysta z tego pliku'. No i w końcu nie pograłam.
Eyvee bardzo się cieszę, że ich odzyskałaś, jestem ich fanką. ![]() Justyna ilu Ty masz simów, matko! Że jeszcze ich dajesz radę ogarnąć. Pewnie całe miasto to Newtoni, co? ![]() A jeżeli ktoś jeszcze wstawiał swoją rodzinę, a ja sklerotyczka zapomniałam, to i tak na pewno przeczytałam i czekam na dalsze losy! : )
![]() |
![]() |
#2044 |
|
![]()
Witamy z powrotem rodzinkę Eyvee i Justyny
![]() ![]() ![]() Ps. Justyna do twarzy ci z grzywką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
|
![]()
justyna fajny blog.
![]() ![]() Rodzina Break A więc dzień zaczął się od śniadanka. ![]() Amelia chciała wypaść na obiadku rodzinnym jak najlepiej, więc przygotowała potrawę rodem z Egiptu - Fafael ![]() ![]() ![]() Morgana ojciec jak się okazało akurat wyszedł z więzienia. Wszystko miało być dobrze. Tu Fensy myśli jaki to wspaniały jest Morgan ![]() ![]() Tak jakoś dziwnie się złożyło, że wszyscy nie jedli razem. Jedni poszli na taras, drudzy w domu. ![]() ![]() I nagle wszedł ojciec Morgana. Fensy nie mogła uwierzyć własnym oczom! Tak to był Johny Depp, jej były, który kiedyś porwał Amelie. Wszystko się zgadzało. Ojciec Morgana siedział w więzieniu za porwanie dziecka. Przecież do było 15 lat temu! ![]() Zaczęli się kłócić! Fensy: "Won z mojego domu! Kryminalisto!" ![]() ![]() Niestety akurat wtedy z pokoju wyszła Amelia (nie pytajcie nawet co robili z Morganem, dlatego jest w piżamie ![]() ![]() Amelia: "Cooo? Czemu mi nie powiedziałaś?" Fensy: "Nie wiedziałam, że to jego ojciec, przecież siedział w więzieniu" ![]() ![]() Johny wyszedł. Minę miał tępą.. ![]() Ale w domu nadal trwał spór. Amelia: "Mam dość wyjeżdżam! Nie szukajcie mnie!" Fensy: "A...ale" Niestety Amelia już wybiegła. Wybrała Francję. ![]() ![]() ![]() Postanowiła iść do księgarni po przepisy lokalnych dań. ![]() I na truskawkowego szejka. ![]() Potem odwiedziła nektarnie. Była taka smutna i zdołowana, że wypiła tam chyba 6 nektarów.. ![]() ...niestety to bardzo dużo jak na młodą dziewczynę. Obudziła się następnego dnia w nieznanym łóżku. Jakoś się tym nie przejęła i zaczęła się dalej kształcić. ![]() ![]() Okazało się, że nadal jest w nektarni, a lokalne gazety zrujnowały jej reputację pisząc o tym, że się nachlała, zmoczyła, cuchniała. Miała to gdzieś. ![]() ![]() ech.. ci paparazzi. ![]() ![]() ![]() Czy Amelia wróci do domu? Czy zerwie z Morganem? Czy pogodzi się z mamą? c.d.n. Ostatnio edytowane przez shotshe : 21.01.2012 - 11:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
|
![]()
Justyna - ładna jesteś
![]() ![]() A u mnie sporo się zmieniło. W ogóle to nie grałam ostatnio, zdjęcia wstawię zaległe. Cz. 1 Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Cz. 5 Cz. 6 Cz. 7 Cz. 8 Cz. 9 Cz. 10 Cz. 11 Rodzina Craig cz. 12 Natasza pokochała jazdę konną. W wolnym czasie, kiedy tylko mogła, dosiadała Ariel i jechała trenować. ![]() Damon często odwiedzał Nataszę. ![]() Czasami dochodziło do zbliżenia... Ale oni byli tylko przyjaciółmi. [sory z jej minę, chyba była głodna xd] ![]() ![]() Amy zmieniła trochę wygląd. ![]() Kiedy Brian wychodził do pracy, Amy integrowała się z rodziną. Często wychodziła z Weaselem na basen. ![]() ![]() A tutaj wspólne wieczorne ognisko. ![]() ![]() ![]() Amy i Brian chodzili na randki do klubów. Uwielbiali głośnie miejsca. ![]() ![]() Wkrótce młodzi kochankowie podjęli decyzję o przeprowadzce, gdyż uznali, że nie chcą być piątym kołem u wozu. Oczywiście nadal odwiedzali rodzinę i nie zaniedbywali starych kontaktów. Zaadoptowali też kotka. Nazwali go Frodo [jest identyczny jak mój kot i nazywa się tak samo]. ![]() Brian zapragnął mieć papugę. ![]() Niestety niedługo otrzymali list, w którym było napisane, że muszą się przeprowadzić. Na miejscu ich domu zostanie wybudowane centrum handlowe i mają wyprowadzić się w ciągu dwóch tygodni. Niedługo potem mieli już nowy dom. Był znacznie bardziej przytulny i tańszy niż poprzedni. Tutaj już Amy w nowym domu z Frodem na rękach. ![]() ![]() ![]() To tyle. Niedługo może pogram, bo ostatnio coś tracę wenę, to pewnie dlatego że nic się u mnie nie dzieje i gram tylko dwójką simów. ![]() +bonus I AM CLINT EASTWOOD!!! ![]()
![]() |
#2047 |
|
![]()
suomii dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() Amy jest piękna ![]() ![]() ![]() ![]() Marl.89 dzięki ![]() ![]() shotshe dzięki ![]() ![]() ![]() Ale się u ciebie porobiło!!! Biedna doznała szoku ![]()
![]() |
#2048 |
|
![]()
@shotshe - oooooo ;o ojczulek wrocil, ciekawe co sie teraz stanie z Amelia we Francji...moze spotka tam jakiegos obcokrajowca i zamieszka z nim xD a nie, bo ma przeciez juz chlopaka ;p
@suomii - jejciu, te zdjecia przy ognisku sa boskie ;d nie moge sie napatrzec na Natashe, Braian'a, Damona....ech az nie moge sie doczekac dalszych losow rodzinki ;] A gdzie reszta;D? dawajcie swoje historyjki/zdjecia ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy No i sie zaczelo ;d - Cathi zaczela rodzic hehe ![]() I narodzila sie coreczka - blondyneczka Kaede. ![]() Sassie bawila sie w wannie na pietrze ![]() ![]() Czas szybko leci, a Kaede wyrosla na mala sliczna dziewuszke. ![]() ![]() Trzeba oczywiscie zajac sie koedukacja malej - nauka mowienia oraz chodzenia. ![]() ![]() Sassie tez sie szybko zaprzyjaznila z Kaede. ![]() Natsu oczywiscie nie mogl sie lenic - tez musial sie zajmowac Kaede xD hehe ![]() Czas na zabawe tez sie znajdzie - jazda na statku kosmicznym ![]() ![]() Kaede byla grzeczna i zawsze sluchala sie mamy...czas na zabawe sie skonczyl i potulnie dala sie podniesc, chociaz jeszcze chciala sie pobawic;] ![]() Kaede i jej butla ;D ![]() Kaede rosla jak na drozdzach, zreszta duzo czasu juz minelo - Kenji tez nie jest juz malym dzieckiem i ma niebawem wrocic do domu. Natsu probuje troche odciazyc zmeczona coraz bardziej Cathi... ![]() Natsu tez nie mial latwo - ciagle telefony, rozmowy,spotkania i konferencje potrafily zmeczyc czlowieka - kawa wczesnym rankiem i do dziela... ![]() Koniec koncow sa tez chwile relaksu i radosci - Cathi bawi sie z Sassie, a Kaede zajmuje sie soba... ![]() Natsu ciagle pial sie w gore - posiadal juz 5 budynkow firmowych, nie mogl sobie zrobic urlopu...tylko niestety kosztem pracy nie mial czasu dla Cathi..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
|
![]()
![]() |
#2050 |
|
![]()