![]() |
#202 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Aktorska-za osiągnięcia aktorskie Świata mody-za osiągnięcia w modzie Publiczności-trzeba mieć dobrze kontakty z fanami (wśród nich paru przyjaciól) Przede wszystkim : Trzeba mieć c.n. 2,5 gwiazdki rodzaje nagród brązowa, srebrna, złota. |
|
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Ja zebralam wszystkie nagrody, a publicznosci dostaniesz gdy juz gwiazda bedziesz i gdy bedziesz miec dobre stosunki z fanami i innymi gwiazdami. Gdy sie gdzies wybierasz miej dobry humor pozwalaj sie fotografowac, przytulac i pozwol na te durne popisy innych ludzi na twoj widok oraz rozdawaj autografy.
P.S Czy przjechal pod twoj dom kiedys poprazi z turystami i fotografowali twoj dom? Jezeli tak to bardzo to mile prawda ![]() A gdy dostajesz te nagrode to wyglada to nastepujaco: Przjezdza limuzyna z fotografem i jakas gwiazda (christina, avril lub merilin moroue czy jak to sie pisze). Gwiazda wrecza ci w rece nagrode a poparazi i torusci robia zdjecia (torysci nie zawsze sa w czasie otrzymania nagrody) Na nastepny dzien spodziewaj sie artykulu w gazecie ![]() P.S Czemu do was wszystkich merlin przyszla u mnie tez byla christina aguilera a u was? |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
U mnie była tylko Merlin. A turyści jeszcze nie fotografowali moich gwiazd.
|
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Hmmm, a jak dlugo bylas gwiazda? Przyjezdzali pod moj dom nawet jak bylam idolem
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Adziczka do mnie przyjeżdzali jak mniałem dopiero 4 i pół ;(
|
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
€looo wam ..
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
:hi: To straszne ja miałem wszystkie częsci oprócz randki i abra mi się zryła i brat usunał i teraz mam tylko balange ale zdjęcia mam!! ;(A tak wogle witam na forrum Shadow!:witaj:
![]() ![]() ![]() A miałaś tyle nagród ?? aAle gratuluje nagrody bo mało osobom się udaje ją zdobyć ![]() Ostatnio edytowane przez Binek : 04.10.2004 - 18:34 Powód: nie podam |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
A ja dostałam.Najprostszy sposób to poprostu zakochać się we wszystkich swoich fanach;-)
|
![]() |
#210 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Też czasem mam ochotę użyć ściągniętych nagród, ale raczej się nimi nie chwalę ![]() Jeśli ktoś chce wiedzieć, skąd te nagrody zostały ściągnięte, to proszę: http://sims.kelsha.net/decor1.html Binek i Patryk, gdyby tego było trochę mniej, to może bym się nabrała. ALe niesety. I jeszcze akurat taka liczba, żeby je ustawić w równych rządkach! Do nabierania też trzeba odrobiny inteligencji. Ostatnio edytowane przez kawaii : 13.11.2004 - 13:34 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|