Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2014, 21:24   #201
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Spoiler: pokaż
Cytat:
Napisał Tupolew Zobacz post
Jeny! Robisz przepiękne simy! Naucz mnie :<.
I to pisze ktoś, kogo dwójkowe simy tak bardzo mi się podobają! Nie bądź taki skromny :>

Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
Brwi ma trochę grube, ale coś czuję, że inne by kompletnie nie pasowały.
Grube brwi to mój mały fetysz Uwielbiam takie i nie wyobrażam sobie używać cieniutkich glutków nad oczami. Brwi nadają twarzy charakter i wyraz, muszą być widoczne i koniec :> Nawet w realu stosuję tę zasadę i ostatnio jeszcze bardziej zapuszczam swoje

Bardzo dziękuję za opinie!

Witam!

Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję!

A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało ). Jest to przedziwna narodowościowa mieszanka, podobnie jak pomieszany jest jej charakter, pełen skrajności Potrafi być i spokojna, i wybuchowa, nieśmiała i przebojowa; kiedy chce, umie być miła albo być skończoną zołzą, której nienawidzą sąsiedzi. Bardzo aktywna, chociaż lubi spać do południa. Jogging może uprawiać nawet o 2 w nocy. Jeśli kogoś kocha, to na zabój, a jeśli nienawidzi, to z całej duszy. Pamiętliwa i mściwa, nie raz robiła pod domami demolkę ze śmietników simom, których nie znosi. Lepiej jej nie podpadać, a wtedy będzie uroczą sąsiadką, towarzyską i gościnną. Lubi bowiem zapraszać przyjaciół na pyszne ciasta z własnoręcznie zebranych owoców. Ogólnie pozytywna postać, radosna, żywiołowa. Da się lubić

Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja Mam nadzieję, że się przyjmie:

Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.03.2014, 10:28   #202
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Jejku, ona jest świetna! Jedynie bluzka ma troche rozmazane tekstury, ale uj z tym. Włosy są*świetne, no i eyeliner, którego sam namiętnie używałem
stare 19.03.2014, 20:59   #203
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Nigdy nie wiem, co pisać w komentarzu w twoim temacie, bo wszystkie simy są po prostu świetne...
Dobrze odwzorowałaś ten typ urody, simka nie wygląda sztucznie. Ładny skin i ubranie (Twoi simowie zawsze mają świetne ciuchy *-*). Zdjęłabym jej tylko te kolczyki, po prostu niezbyt lubię takie ozdobniki, zwłaszcza na nosie. Poza tym jak zawsze perfekcyjnie!
stare 19.03.2014, 21:20   #204
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Uwielbiam azjatycką urodę wśród simów, a Ty robisz chyba najlepszych
Jeśli miałabym uściślić swoje wrażenia to stawiałabym, że to Wietnamka, ale to tylko takie moje odczucie
Ma bardzo ładne rysy twarzy i świetną fryzurę oraz dobrze dobrany makijaż.
Jednym słowem jak zwykle: idealnie
stare 20.03.2014, 11:00   #205
Caesum
Administrator

Reputacja: 100

Kolejna niesamowita simka. Faktycznie, ja również nie wiem co powiedzieć na temat twoich simów, są po prostu świetne. Właściwie jedyne co mi nie pasuje to eyeliner, z drugiej strony sam nie wiem co by było lepsze.
Caesum jest offline  
stare 23.07.2014, 21:39   #206
Malin

Jak mnie tu daaaawno nie było... aż temat zamknęli Ale teraz, gdy tak gorąco się zrobiło w związku z demo TS4, naszła mnie ochota na zrobienie czegoś nowego i rezultatem tego jest postać poniżej. Nazywa się po prostu Dora i jeszcze nie ma żadnej swojej historii, ale to się chyba szybko zmieni, bo na samo granie też mnie coś ruszyło
(kurczę, mam nadzieję, ze po tych kilku miesiącach nie wyszłam z wprawy.... o_O)

PS. serdecznie dziękuję za poprzednie komentarze!
Malin jest offline  
stare 24.07.2014, 09:26   #207
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Niedawno zastanawiałam się, kiedy wreszcie wstawisz coś nowego.
Pewnie, że nie wyszłaś z wprawy! Simka jest idealna, ma piękne oczy i nos. Jej brwi też mi się podobają, są takie wyraziste. Jedynie te dołeczki w policzkach nie są moim zdaniem fajne, bo bardziej przypominają jakieś wgniecenia. xD
Stylizacja też jest super, wszystkie dodatki mają tak dobrą jakość... Najbardziej podobają mi się kolczyki i spodnie (mogę prosić o linka do tych spodni? Proooszę, one są cudowne *w*).
Obróbka graficzna jest w porządku, fajna tekstura w tle, no i ładnie wycięłaś simkę.
Myślę, że nie muszę pisać oceny liczbowej.
stare 24.07.2014, 09:42   #208
Caesum
Administrator

Reputacja: 100

Absolutnie nie wyszłaś z wprawy, simka jest urocza. Ma ładny kształt twarzy, oczy. Makeup wygląda na bardzo szczegółowy, masz świetne dodatki. Tylko dołeczki faktycznie nie pasują, no i jak na mój gust trochę przesadziłaś z grubością warg. Poza tym jednak jest świetnie.
Caesum jest offline  
stare 24.07.2014, 15:10   #209
Alex2909

Reputacja: 10

Simka jest prześliczna, jednak nie podobają mi się te "dołeczki" w policzkach. Podobają mi się jej oczy i makijaż. Jeżeli chodzi o ubiór to nie podobają mi się spodnie (getry?), ale to mój gust. I kolczyki są takie duże. Nie jest jej trochę ciężko je mieć na uszach? xD Ogółem, pomimo tych 3 elementów prezentuje się świetnie.
Alex2909 jest offline  
stare 24.07.2014, 22:17   #210
Malin

Oj ludzie, ludzie, dołeczki na twarzy są fajne! Bez nich byłaby za idealna, a tak ma coś charakterystycznego na twarzy

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Najbardziej podobają mi się kolczyki i spodnie (mogę prosić o linka do tych spodni? Proooszę, one są cudowne *w*).
Spodnie do ściągnięcia są tutaj. Co do dodatków, staram się nie ściągać byle czego, więc jeśli nawet coś mi się spodoba, ale ma brzydkie wykonanie, to z miejsca odpada.

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Absolutnie nie wyszłaś z wprawy, simka jest urocza. Ma ładny kształt twarzy, oczy. Makeup wygląda na bardzo szczegółowy, masz świetne dodatki. Tylko dołeczki faktycznie nie pasują, no i jak na mój gust trochę przesadziłaś z grubością warg. Poza tym jednak jest świetnie.
Chyba jeszcze nie robiłam takich dużych ust, miało być tak trochę oryginalnie + krytykowane dołeczki! xD

Cytat:
Napisał Alex2909 Zobacz post
Jeżeli chodzi o ubiór to nie podobają mi się spodnie (getry?), ale to mój gust. I kolczyki są takie duże. Nie jest jej trochę ciężko je mieć na uszach? xD
Spodnie, spodnie, skórzane w dodatku A kolczyki, hmmm... no nie skarżyła się, jak je zakładała, więc pewnie nie są tak uciążliwe, na jakie wyglądają

Dzięki, miło usłyszeć, że jeszcze jakoś daję radę Straszne chęci mam do tworzenia, napędzane głównie demo CAS-u z TS4, którego nie mam, a tak bardzo mnie korci!
Malin jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania