![]() |
#201 |
Reputacja: 11
|
![]() Spoiler: pokaż Witam! ![]() Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję! ![]() A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało ![]() ![]() ![]() Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jejku, ona jest świetna! Jedynie bluzka ma troche rozmazane tekstury, ale uj z tym. Włosy są*świetne, no i eyeliner, którego sam namiętnie używałem
![]()
#203 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nigdy nie wiem, co pisać w komentarzu w twoim temacie, bo wszystkie simy są po prostu świetne...
![]() Dobrze odwzorowałaś ten typ urody, simka nie wygląda sztucznie. Ładny skin i ubranie (Twoi simowie zawsze mają świetne ciuchy *-*). Zdjęłabym jej tylko te kolczyki, po prostu niezbyt lubię takie ozdobniki, zwłaszcza na nosie. Poza tym jak zawsze perfekcyjnie! ![]()
#204 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Uwielbiam azjatycką urodę wśród simów, a Ty robisz chyba najlepszych
![]() Jeśli miałabym uściślić swoje wrażenia to stawiałabym, że to Wietnamka, ale to tylko takie moje odczucie ![]() Ma bardzo ładne rysy twarzy i świetną fryzurę oraz dobrze dobrany makijaż. Jednym słowem jak zwykle: idealnie ![]()
![]() |
#205 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Kolejna niesamowita simka. Faktycznie, ja również nie wiem co powiedzieć na temat twoich simów, są po prostu świetne.
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Jak mnie tu daaaawno nie było... aż temat zamknęli
![]() ![]() (kurczę, mam nadzieję, ze po tych kilku miesiącach nie wyszłam z wprawy.... o_O) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Niedawno zastanawiałam się, kiedy wreszcie wstawisz coś nowego.
![]() Pewnie, że nie wyszłaś z wprawy! ![]() ![]() ![]() Stylizacja też jest super, wszystkie dodatki mają tak dobrą jakość... Najbardziej podobają mi się kolczyki i spodnie (mogę prosić o linka do tych spodni? Proooszę, one są cudowne *w*). Obróbka graficzna jest w porządku, fajna tekstura w tle, no i ładnie wycięłaś simkę. ![]() Myślę, że nie muszę pisać oceny liczbowej. ![]()
#208 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Absolutnie nie wyszłaś z wprawy, simka jest urocza.
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka jest prześliczna, jednak nie podobają mi się te "dołeczki" w policzkach. Podobają mi się jej oczy i makijaż.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |||
|
![]()
Oj ludzie, ludzie, dołeczki na twarzy są fajne!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, miło usłyszeć, że jeszcze jakoś daję radę ![]() |
|||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|