![]() |
#201 |
Reputacja: 19
|
![]()
Jej chyba chodzi o grafike
![]() Wnioski raczej oczywiste ![]()
|
![]() |
#202 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Mi się podoba grafika w czwórce. Gdyby była realistyczna to by tylko zepsuło grę, która od początku pokazywała życie jako beztroskie i kolorowe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
No produkcja samej gry widać też musi być beztroska, skoro grafika to głównie recykling tego, co zrobili w TS2 i TS3...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]()
Może wolą się skupić na funkcjach gry (albo raczej na bonusach za zamówienie) niż na grafice? Jak dla mnie jest ok, byle gra była dobra.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
Ja oczywiście po premierze obejrzę zdjęcia tutaj na forum, pooglądam first looki, ale raczej nic już nie zdoła mnie zmusić, abym tą grę kupiła. Mi jest najlepiej z TS3.
![]() ![]()
![]() |
#206 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O, kochani - jak już taki zagorzały "dwójkowy" gracz jak ja ma chrapkę na tę nowinkę to znaczy, że coś się święci
![]() Co do grafiki, jestem rozczarowana. No proszę Was - jak zobaczyłam po raz pierwszy te fotki, to tak naprawdę można by je postawić obok kadrów filmów animowanych dla dzieci (mniej więcej do 2010r.) i niczym by się w zasadzie nie różniły ![]() Osobiście lubię oglądać tego typu rzeczy, ale tylko i wyłącznie w formie bajek. Od gry komputerowej oczekuję czegoś zupełnie innego. Jakkolwiek wygląd simów da się zdzierżyć, bo nie są one tak pulchne jak ich te z trzeciej części gry, tak domki i otoczenie są nadal za ciemne, zbyt zacienione. Przy tej głębi kolorów daje to efekt niedorobienia. Tekstury do poprawy - patrząc na włosy simów przypominają mi się pierwsze, przedpremierowe zdjęcia z "dwójki". Btw, nawet oczy simów na tym etapie są podobne ![]() Kocham "dwójkę", ale serio, po takim czasie oczekuję czegoś lepszego! Miałam cichą nadzieję, że "czwórka" ostatecznie powali mnie na kolana. Na dzień dzisiejszy jednak daleka jest od tego. Interfejs schrzanili. Przede wszystkim zajmuje zbyt dużo miejsca na ekranie. Tworzenie sima i te siateczki odbieram raczej dobrze, aczkolwiek system suwaków mi w zupełności odpowiada ![]() Z ciekawości pewnie i tak załatwię sobie grę z pewnego źródła (chociaż to, że wymagane będzie konto Origin napawa mnie niepokojem...), no ale tak już było w przypadku TS3. I zdaje się, że po takim czasie będzie powtórka z rozrywki i kolejne kilka lat spędzonych przy TS2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
Podobaja mi sie zdjecia miasta - sa bardzo klimatyczne. Jednakze interfejs i "papierowe wlosy" przerazaja. Simowie sa sliczni, gdyby nie te wlosy to naprawde bym juz kochal te gre.
![]() |
#208 |
|
![]()
Ja myślę, że te włosy jeszcze się zmienią. Gdy grzebałem w zdjęciach rodziny Biedak w ts2 to zobaczyłem zdjęcie, na którym mąż Balbiny także miał takie "papierowe" włosy. Zdjęcia innych rodzin też się trochę różnią od tego, jak wyglądają w grze, więc może i w ts4 zmienią włosy. :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Generalnie to liczę na realistyczniejsze włosy i brwi oraz rzęsy
![]()
![]() |
#210 |