Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.01.2012, 14:12   #2091
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Eyvee
No tak, Risa ma powtórkę z życia Cathi, tyle, że tamta nie miała tak życzliwego dokuczania
Kenji z nią będzie, co?

Dziw, że Cathi nie boi się wyjazdów, że nie został jej uraz po śmierci rodziny.

Shotshe
Z mojej perspektywy to trochę dziwne, że Fency, wiedząc, że córka upiła się w nektarnii, pojechała szukać ją w Chinach

Marl
Odważny temat, życzę powodzenia
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.01.2012, 20:23   #2092
eyvee

@kurcze ile historii! ile zdjec, a jakie zdarzenia! pozazdroszcze wam wszystkim
Ogolnie chcialm wyslac ich normalnie na wakacje ginsei Cathi i Natsu bo w ogole nie wysylam simow na wakacje, ale.....

Niestety moja era na the sims 3 chyba sie zakonczyla....moj komputer do tego stopnia ZLE chodzi, ze nie da sie grac w trojke....komputer chodzi coraz gorzej i jestem zmuszona zrezygnowac z grania w trojke do czasu kupna nowego...zapisy zostawie oczywiscie, ale juz nie bede grala w trojke wracam do dwojki, bo ona chodzi mi normalnie na moim sprzecie, a nie moge zrezygnowac z simsow ktore uwielbiam...
tak czy siak i tak bede tu zagladala codziennie lubie takie historie.....a teraz widze, ze sie u was dzieje, ze lohoho ;D
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2012, 20:33   #2093
shotshe

eyvee czemu? nieee! nie rób tego
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2012, 20:45   #2094
eyvee

tez nie jestem z tego powodu zadowolona....ale gra mnie juz do takiej nerwicy prowadzi, ze u mnie jeden simowy dzien trwaja moja 1 godzine, bo tak sie tnie...to wcale nie sprawia przyjemnosci, przedtem jeszcze dobrze mi dzialala 3ka, ale teraz zauwazylam, ze coraz gorzej wszystko mi chodzi na tym prehistorycznym zacofanym umyslowo komputerze....po porostu jestem zmuszona do rezygnacji z trojki do czasu nowego sprzetu :"(
stare 26.01.2012, 20:52   #2095
shotshe

czyli będzie jeszcze twoja wspaniała rodzinka?
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2012, 21:15   #2096
eyvee

no zapisze gdzies moja rodzinke, dodatki z neta itp itd by mi nie zginely...ale nowego kompa nie bede predko miala :/
stare 26.01.2012, 21:18   #2097
suomii

eyvee o kurde , my bez Ciebie nie przeżyjemy :C uwielbiam Cathi , Natsu i całą rodzinkę. Spróbuj trochę ogarnąć kompa, możesz dokupić ramu, albo zrobić defragmentację dysku.
stare 27.01.2012, 07:49   #2098
eyvee

wlasnie to jest to, ze nic mi to nie da, bo moje czesci w komputerze sa tak stare, ze jedna nowa nie bedzie dzialala z cala reszta...na zdjeciach moich nie widac, ze mam stary komputer, ale "meczylam" kompa z wyzszymi ustawieniami w simach, by ladnie wygladaly zdjecia ktore wam pokazywalam. Widocznie teraz sie zbuntowal:/ Zobacze moze po dodatku showtime, ktory napewno kupie....moze zrobie formata i reinstalke i bedzie jakos znosnie chodzic do maja/czerwca gdy kupie nowy komputer.
stare 27.01.2012, 08:54   #2099
ginsei

Uuu... Dopiero maj/czerwiec?
Ale wiesz co Eyvee - tyle ci powiem, że nie jesteś sama, bo ja też czekam do nowego kompa, a przede wszystkim do większej przestrzeni dyskowej i też wrzucę swoją historię Więc się może zdarzyć tak, że od ciebie będzie reaktywacja, a ode mnie nowa historia
Tylko jedna mała prośba, oprócz zabezpieczenia twojej rodzinki i save'ów - zapisuj swoje pomysły, bo nie wiadomo jak w przyszłości z weną będzie...

A przy okazji... Mogę cię poprosić o przesłanie mi twoich Simów, jakie udało ci się z rodzinki zachować (jeżeli tobie rodzinka przepadnie, u mnie będziesz miała coś w rodzaju backupa ) ? Tyle, że ja nie mam dodatków z neta, więc pewnie mi fryzury i część ubrań pozmienia, ale u ciebie powinno być wszystko normalnie, jeśli swoje dodatki zachowasz.

Myślałaś o dalszym dodawaniu historii, ale z dwójki?
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2012, 09:27   #2100
eyvee

mam zachowanego natsu, cathi, kenjiego i keade jak co moge ci przeslac, narazie poznaje znowu dwojke, nie mam tam dodatkow z neta oprocz kilku fryzur i skinow. Jesli chodzi o historie to jednak lepiej sie je robi w trojce w dwojce fajnie sie "gra" bo jest duzo interakcji itp itd, ale trojka ma to cos by tworzyc historyjki ^^

ps:No niestety predzej nie bedzie mnie stac na komputer;/ Dopiero od lutego mam caly etat, a jeszcze czeka mnie wesele brata itp itd i koszty rosna a musze liczyc tak z 3 tysiaki bo i skrzynia i monitor i glosniki.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania