![]() |
#2091 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee
No tak, Risa ma powtórkę z życia Cathi, tyle, że tamta nie miała tak życzliwego dokuczania ![]() Kenji z nią będzie, co? ![]() Dziw, że Cathi nie boi się wyjazdów, że nie został jej uraz po śmierci rodziny. Shotshe Z mojej perspektywy to trochę dziwne, że Fency, wiedząc, że córka upiła się w nektarnii, pojechała szukać ją w Chinach ![]() Marl Odważny temat, życzę powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2092 |
|
![]()
@kurcze ile historii! ile zdjec, a jakie zdarzenia! pozazdroszcze wam wszystkim
![]() Ogolnie chcialm wyslac ich normalnie na wakacje ginsei Cathi i Natsu bo w ogole nie wysylam simow na wakacje, ale..... Niestety moja era na the sims 3 chyba sie zakonczyla....moj komputer do tego stopnia ZLE chodzi, ze nie da sie grac w trojke....komputer chodzi coraz gorzej i jestem zmuszona zrezygnowac z grania w trojke do czasu kupna nowego...zapisy zostawie oczywiscie, ale juz nie bede grala w trojke ![]() tak czy siak i tak bede tu zagladala codziennie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
|
![]()
eyvee czemu? nieee! nie rób tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
|
![]()
tez nie jestem z tego powodu zadowolona....ale gra mnie juz do takiej nerwicy prowadzi, ze u mnie jeden simowy dzien trwaja moja 1 godzine, bo tak sie tnie...to wcale nie sprawia przyjemnosci, przedtem jeszcze dobrze mi dzialala 3ka, ale teraz zauwazylam, ze coraz gorzej wszystko mi chodzi na tym prehistorycznym zacofanym umyslowo komputerze....po porostu jestem zmuszona do rezygnacji z trojki do czasu nowego sprzetu :"(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
|
![]()
czyli będzie jeszcze twoja wspaniała rodzinka?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
|
![]()
no zapisze gdzies moja rodzinke, dodatki z neta itp itd by mi nie zginely...ale nowego kompa nie bede predko miala :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
|
![]()
eyvee o kurde , my bez Ciebie nie przeżyjemy :C uwielbiam Cathi , Natsu i całą rodzinkę. Spróbuj trochę ogarnąć kompa, możesz dokupić ramu, albo zrobić defragmentację dysku.
![]() |
#2098 |
|
![]()
wlasnie to jest to, ze nic mi to nie da, bo moje czesci w komputerze sa tak stare, ze jedna nowa nie bedzie dzialala z cala reszta...na zdjeciach moich nie widac, ze mam stary komputer, ale "meczylam" kompa z wyzszymi ustawieniami w simach, by ladnie wygladaly zdjecia ktore wam pokazywalam. Widocznie teraz sie zbuntowal:/ Zobacze moze po dodatku showtime, ktory napewno kupie....moze zrobie formata i reinstalke i bedzie jakos znosnie chodzic do maja/czerwca gdy kupie nowy komputer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
|
![]()
Uuu... Dopiero maj/czerwiec?
Ale wiesz co Eyvee - tyle ci powiem, że nie jesteś sama, bo ja też czekam do nowego kompa, a przede wszystkim do większej przestrzeni dyskowej i też wrzucę swoją historię ![]() ![]() Tylko jedna mała prośba, oprócz zabezpieczenia twojej rodzinki i save'ów - zapisuj swoje pomysły, bo nie wiadomo jak w przyszłości z weną będzie... ![]() A przy okazji... Mogę cię poprosić o przesłanie mi twoich Simów, jakie udało ci się z rodzinki zachować (jeżeli tobie rodzinka przepadnie, u mnie będziesz miała coś w rodzaju backupa ![]() Myślałaś o dalszym dodawaniu historii, ale z dwójki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
|
![]()
mam zachowanego natsu, cathi, kenjiego i keade jak co moge ci przeslac, narazie poznaje znowu dwojke, nie mam tam dodatkow z neta oprocz kilku fryzur i skinow. Jesli chodzi o historie to jednak lepiej sie je robi w trojce
![]() ps:No niestety predzej nie bedzie mnie stac na komputer;/ Dopiero od lutego mam caly etat, a jeszcze czeka mnie wesele brata itp itd i koszty rosna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|