|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
O przepraszam, TS3 ma wady, ale jak tu jej nie kochać...
![]() W TS4 nie musieliby robić jakiegoś mega rozbudowanego tego postępu, byle Simy się rozmnażały... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ Bardzo łatwo. Próbowałem wiele razy pograć w TS3, ale dla mnie ta odsłona nie ma nic wartego uwagi, a wręcz jest odpychająca. Okropne oświetlenie, okropne animacje, okropna optymalizacja, okropnie mało sensownych dodatków, okropnie wszystko. CASt i otwarty świat może są fajne, ale cała reszta skutecznie odstrasza mnie od trójki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]()
Navari, w trójce wyłączenie Postępu wuja dawało
![]() Ale mimo wszystko na trójkę nie narzekam. Mam wszystkie dodatki, Nraasa, który jakoś stabilizuje tę grę i gra gitara. Do tej pory w czwórce zawadza mi brak małych dzieci (nawet jeśli przyspieszałam dorastanie potomków, to lubiłam strzelić im chociaż kilka fotek na etapie berbecia, żeby zachować ten etap w pamięci swojej i simów) i "znikanie za krawędzią miasta" zamiast króliczych nor. Dla mnie królicze nory wcale nie są takie złe. Lubię te budynki różnych instytucji, dzięki temu miasta nie są puste, a ja mam kilka simowych godzin na to, by zająć się innymi simami z rodziny, albo przełączam się wtedy na chwilę na inną rodzinę. Anie, nie wiem, dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Ja mam Nraasa Story Progression, Master Controller, Overwatch i DebugEnabler i, naprawdę, dla mnie gra jest możliwa tylko dzięki tym modom. Przycinki lekkie mam, ale rzadko. Trochę częściej w Isla Paradiso. Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 03.07.2014 - 20:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Sims Community na swoim facebooku napisało, że nie będzie więcej wrzucać postów dotyczących, czego nie będzie w TS4 bo okazuje się, że takich spraw jest na pęczki, a nie chcą, żeby ich strona kojarzyła się aż tak negatywnie. Uśmiałam się.
![]() |
#5 |
Reputacja: 39
|
![]()
@up, założę się, że z podstawy wyrzucili też krzesła oraz blaty kuchenne i żeby je mieć trzeba będzie kupować dodatki. A poza tym, to po nowościach z tego tygodnia upewniłam się w przekonaniu, że TS4 nie kupię, a nawet nie ściągnę z neta, bo szkoda mojego czasu.
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
SimGuruGraham potwierdził właśnie, że nie będzie wersji 64-bitowej. Innymi słowy gra będzie mogła wykorzystać maksymalnie 4GB RAM, nie więcej. Zła wiadomość dla graczy lubiących CC?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja nie wiem jeszcze na 10% czy kupię TS4. Na początku byłem pewien, że kupię, ale po tych wszystkich nowinach ta gra mi zbrzydła ;p Nawet jak nie kupię, to na pewno pogram. Ale czuję, że bardzo szybko się znudzi dla starszych graczy. Bo nic wciągającego w podstawie nie będzie. Jedynie fajnie rozbudowany CAS i nic ponad to
![]()
![]() |
#9 | |||||||
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Cytat:
Wiesz co ja bym chciał? Żeby opcja "postaraj się o dziecko" była również u osób tej samej płci. W 99% byłaby klapa, ale ten 1% miałby wiadomość z napisem w stylu "Determinacja simów X i Y zbiera plony. Gratulacje, to dziewczynka!" i nagrodę dla pierwszego mężczyzny, który urodził dziecko. ![]() Pewnie takie, które wymagają najmniej roboty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|