![]() |
#2121 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow ale świetne historie, szczególnie Marl. Eyvee, szkoda, że nie wrzucasz już, chociaż jak masz się męczyć, to lepiej zaczekać. Ja dzisiaj coś wrzucę, jak nie dostanę szału, bo próbuję ślub zrobić to nie chcą. xd
|
![]() |
#2122 |
|
![]()
@suomii - no to czekamy ;] ja juz nie moge grac w simsy nie przez zacinki,ale w ogole wlaczyc mi sie nie chce nawet jak reinstalowalam z 3 razy....:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
|
![]()
oto jestem
![]() Cz. 1 Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Cz. 5 Cz. 6 Cz. 7 Cz. 8 Cz. 9 Cz. 10 Cz. 11 Cz. 12 Cz. 13 Rodzina Craig cz. 14 Dni mijały, a Natasza dorastała. W końcu przyszedł dzień jej urodzin. Uświadomiła sobie, że nie jest już rozpieszczoną nastolatką, tylko dorosłą kobietą. Musi znaleźć pracę, mieszkanie, bo nie chce obciążać rodziców, tym bardziej, że zbliżały się ich urodziny i wkrótce staną się staruszkami. ![]() Postanowiła odwiedzić Damona. Nie widzieli się chyba wieki. Popytała znajomych, którzy powiedzieli, że Damon jest strażakiem. Wkrótce zjawiła się u niego. Chłopak był mile zaskoczony. -Natasza! Co ty tu robisz? -Przyszłam cię odwiedzić. Zmieniłeś się i to na lepsze ![]() -Ty też wyładniałaś. ![]() Rozmawiali długo nie zauważając, że jest już po północy. -Och zobacz która godzina. O tej porze nie będziesz wracała do domu, jeszcze ci się coś stanie. -To zostanę w remizie. Macie jakieś dodatkowe łóżka? Damon zgodził się, aby Natasza została. Poszli oglądać gwiazdy, jak kiedyś... ![]() Rano Damon przywitał ją czułymi słowami. -Rany, ale ty jesteś piękna. -Przestań, onieśmielasz mnie... -Zawsze mi się podobałaś, tylko nie miałem odwagi cię poprosić o chodzenie... Damon się zarumienił, ale Natasza zrozumiała sugestię. ![]() I tak oto Damon stał się najbardziej znany w remizie, bo 'wyrwał' największą laskę w mieście. Czasem jego koledzy dokuczali Nataszy, ale jej to nie przeszkadzało i śmiała się razem z nimi. ![]() Tymczasem Brian wiódł spokojne życie u boku swej narzeczonej. Wspinał się po kolejnych szczeblach kariery muzycznej i choć nie mieli zbyt wiele pieniędzy, to żyło im się bardzo dobrze. Zajmowali się swoją ukochaną córeczką. ![]() Lena była oczkiem w głowie tatusia. ![]() I laleczką mamusi :> ![]() ![]() Postanowili urządzić wesele dla rodziny i przyjaciół. Ceremonia odbyła się w parku i była bardzo skromna. ![]() ![]() ![]() No i koniec :] Nie wiem, czy może nie zrobić jakiejś katastrofy, albo zdradzić kogoś....
Ostatnio edytowane przez suomii : 30.01.2012 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
|
![]()
HA! DZIALA! jeeeee ;D moge pograc w simsy ^.^
No to teraz hmmm.....Natsu i Cathi niestety nie udalo mi sie odzyskac....mam juz nowe simy i pomysl na historyjke...wiec robic a la historie czy zwyczajne granie i losy simsow ? Jak myslicie? @suomii - Natasha wyladniala i to jak! Ciekawe jaka bedzie Lena :> a slub sliczny ci sie udal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
|
![]()
ojaaaaaaaaaaaaa Eyvee, dawaj ich tutaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2126 |
|
![]()
@eyvee - dawaj cokolwiek twoje simsy i bez historyjki są mega ; )
@suomii - aaah, ja normalnie chcę Lenę! xd śliczna wyszła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
|
![]()
eyvee mówię ci po raz drugi, że mam Cathi. Ale nie mam Natsu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
|
![]()
Ah matko, ale fajnie! Suomii Natasza jest śliczna, jej nowy chłopak
![]() Anastazja rodzina wampirów jest genialna. : > Ślicznoty. Shotshe hahha, jakie zamieszania. Śmieszne. : ) Eyvee dawaj takie simsy, jakimi wolisz grać. I tak czekam. : ) La Rougowie.. Nie wiem, kiedy pogram, bo zwierzaki pożyczyłam koleżance, kupiłam najnowsze akcesoria żeby móc pograć a tu psikus i laptop nie czyta mi płyty. Spróbuję potem jeszcze pokombinować. Denerwują mnie te simsy, zawsze coś musi się psuć.. edit: kocham to forum. Tylko się pożaliłam, że nie czyta a od razu przeczytał! No świetnie, idę grać, chyba że znów się coś zatnie.. ![]()
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 30.01.2012 - 20:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
|
![]()
Stephenowa to dopiero początek zamieszania ;d
szalola Bella jest ładna ![]() |
![]() |
![]() |