![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Może nie masz mesha,,?
|
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko czy jeśli ściągnę mesh to musze go w oddzielnym folderze zapisc czy starczy w tym downloads?
|
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
Niestety zmiana literówki nie pomogła. Dodatki które sciagnelam poprostu nie pojawiaja sie w grze ani główne zapytanie o te przedmioty. prosze o pomoc kogos kto ma windowsa viste i wie jak to zrobic / do jakiego folderu trzeba wstawic te pliki z dodatkami. bede wdzieczna za pomoc
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
edit: boggy troche wyżej, lub na poprzedniej stronie masz wypowiedź irvette http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=202 probowałaś tak? * po za dodatkami .sim2pack
Ostatnio edytowane przez Rocket : 24.08.2008 - 15:48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
pierwszy raz wgrywałam dodatki i u mojej kumpeli. ale nie działają. niewiem o co kaman. Downloads mam raczej wpisane dobrze. Normalnie ściągnęłam, rozpakowałam. Plik jest w formacie package więc jak klikam to nic nie ma no więc. Aha ściągnełam z thesimsresource czy coś takiego. ściągałam fryzury, i jeden komplet ciuchów. wiem, że potrzebny jest mesh czy coś takiego. ale to gdzieś osobno czy co? chyba razem sie powinno ściągnąć.
|
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
zalezy. czasami mesh jest zalaczony (a na stronie jest napisane "included mesh"), ale czasami nie - i wtedy zazwyczaj mozna znalezc linka do strony, z której potrzebny mesh mozna sciagnac. wiec, jesli jestes pewna ze wlaczylas zawartosc zmodyfikowana, to poprzegladaj od nowa strony, z ktorych sciagalas rzeczy dla kolezanki - powinno byc jakies info o meshach.
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Muszę jeszcze dodać, że korzystałem z takiej małej aplikacji, która bodajże nazywa się Q-express czy jakoś podobnie. Jest ona nota bene do ściągnięcia na stronce "modthesims". Pozwala ona na zainstalowanie prawie każdego dodatku z netu nie wymagając przy tym posiadania konkretnego oficjalnego dodatku (mam na myśli np. na studiach czy nocne życie). pzdr |
|
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Można to zrobić po prostu skanując clean installerem dodatki z neta
![]() BEZ przetrzepywania tych obiektów i BEZ odinstalowania ![]() nat9 - nie o to chodziło =.=............ Ostatnio edytowane przez blakistoni : 11.09.2008 - 18:57 |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|