|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Leo
Melody wybrała się do lokalu. Nie wiedziała, że odbywają się tam urodziny. Spotkała tam pewnego zbuntowanego nastolatka, z którym zaśpiewała razem karaoke. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będzie dziewczynka, bo mamuśka wcina arbuza ![]() ![]() Melody bardzo spodobał się styl chłopaka, więc żeby podkreślić swój bunt przeciw tacie, zmieniła swój styl.. ![]() Zbuntowana Melody... ![]() Amelia wiedziała, że córka dorasta. Nie miała nic przeciwko.. Melody:"Mamo wychodzę! Nie wiem o której wrócę!" ![]() Amelia się ostatnio bardzo rozleniwiła.. ![]() ![]() Melody niespodziewanie spotkała chłopaka, z którym śpiewała karaoke.. ![]() Brunet coś do niej miał.. Przedstawił się. Miał na imię Travis. ![]() Zaproponowała po drinku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drinki zrobiły swoje, Travis i Melody nie wstydzili się już swoich uczuć.. ![]() Melody wychwalała jego wygląd.. ![]() A po chwili padli sobie w ramiona.. ![]() ehh.. Pamiętam jak Fensy tu kiedyś grała na perkusji.. ![]() Ale niespodzianka! Pierwszy raz dostałam kwiaty, od kogoś kim nie steruję! ;d ![]() Są teraz oczywiście na honorowym miejscu ![]() ![]() Wstajemy do porodu! Ciekawa jestem czy maślanowłosość przetrwa ![]() ![]() c.d.n. Ostatnio edytowane przez shotshe : 25.03.2012 - 09:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zdarzyła się straszna rzecz... Moja Amy Carenbrooke się skasowała
![]() Rodzina Evans Oto Amy Evans. Przyjechała z małej wsi do Starlight Shores. Amy ma cudowny głos, marzy o zostaniu piosenkarką. Czy uda to jej się?
[IMG]http://i42.************/ke83nq.jpg[/IMG] Amy jest bardzo przyjacielską osobą, ma dużo szczęścia w życiu. Jest stworzona do występów na dużej scenie, żyje stylem gwiazdy. To Magnetyczna osobowość. Dzięki swoim cechą udało jej się zaprzyjaźnić z kilkoma osobami, jednak jej najlepszą przyjaciółką została Kerry Kasmir. *** Pewnego dnia w parku trwał festiwal. Amy postanowiła, że się dołączy i wystąpi. Wygrała! Czy zwycięstwo otworzy jej drogę do sukcesu? [IMG]http://i40.************/ejyngw.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@shotshe - o kurcze ale zmiana
![]() ![]() @xaga - haha im wiecej chlopcow tym lepiej *,..,*, a Ariel wyrosla na sliczan dziewczyne a jej brat na ciacho ;D Rodzina Soushiro ciag dalszy Zdecydowalam sie jednak powrocic do jednej coreczki...nie mam teraz weny na trojaczki, moze kiedys ale teraz chce jedynaczke ;D czeka ja ciekaaawa przyszlosc...zreszta sami mozecie sie domyslac xD Josuke wyczerpywala opieka nad glosna i rozbrykana Kari ;] dziewczynka miala duzo energi... ![]() Stwierdzil, ze czas sie wziasc za swoja kondycje i codziennie rano cwiczyl i cwiczyl. ![]() Nami oczywiscie zajmowala sie malutka coreczka i uczyla ja chodzic...obie w pidzamach xd ![]() Widac Josuke tak bardzo lubil gre na gitarze, ze nawet wirtualne wystepy go bawia;p ![]() Oczywiscie zajmowal sie takze Kari, gdy mial wone od pracy - byla jego oczkiem w glowie ![]() ![]() "Popatrz! Czy to ptak? Czy moze samolot?....to chyba jest..." "Tatku przeciez to twoja wielka lapa..." ![]() Kari i jej kucyk ;p ![]() I prosze! Oto prawdziwa magia - przechodzenie przez sciane ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@fajowe zdjecia macie ;D
Rodzina Souchiro ciag dalszy Josuke postanowil sie zabawic pewnego dnia w klubie ![]() ![]() Oczywiscie mlodzi malzonkowie spedzali czas wspolnie gdy tylko sie dalo....np na grach ;] ![]() ...a po dobrym meczu w statki kosmiczne czas na orzeszki xd ![]() Po kilku drinkach trzeba sie wyzbyc procent i wytanczyc ;p ![]() Jeden z dni wystepow simowych...jakis akrobata robil wygibasy ;p ![]() Nami poszla do kowbojskiego klubu i chciala zobaczyc jak to jest na elektronicznym byku...ale pozniej tego zalowala jak sobie pupe posiniaczyla xd ![]() Josuke dbal o kondycje dalej....ale stwierdzil, ze w domu nudno samemu i poszedl do miejscowej silowni... ![]() ...a na drazkach widac nie dawal rady xD haha ![]() A Kari miala swoje urodziny i wyrosla na ladna szkolna dziewczynke;] ![]() Oczywicie nie ma spokoju w miescie, gdy zlodziej upatrzy sobie nieprzecietny dom Josuke i Nami... ![]() Pierwszy dzien w szkole Kari...miejmy nadzieje, ze sobie poradzi ;] ![]() Josuke, Nami i ich corka Kari spedzali duzo czasu wspolnie poza domem....jedzac na miescie obiad... ![]() ...pichcac grilla w parku... ![]() ...i odwiedzajac klub karaoke w miescie ;D Rodzice wiwatuja coreczce xd ![]() Zadania domowe najlepiej sie wykonuje na swiezym powietrzu ![]() ![]() A kiedy maz i corka poszli do pracy/szkoly Nami mogla odpoczac czytajac nowe przepisy ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Rodzina Glave
Coraz częstsze spotkania zbliżyły Ariel i Nathana do siebie ![]() ![]() W końcu Nathan zaprosił ją na studniówkę. ![]() Pare dni później byli już parą. ![]() ![]() W tym samym czasie Jace spotkał uroczą Natashę, która od razu wpadła mu w oko . ![]() Enrique pokochał sport. Kupił sobie bieżnię i codziennie biegał ![]() ![]() A Charlotte znowu w ciąży. o.O Zdziwiło mnie to, albo pomyliłam interakcje albo wpadli ;D ![]() Enrique znowu zaczyna czepiać się Charlotte o zdradę ;/ ![]() Wkurza mnie ten koleś ;D On psuje mi ich małżeństwo ;/
![]() |
#6 |
|
![]()
Losy rodziny Rowling
Ariel Rowling przeprowadziła się z Bridgeport do Sunset Valley. Żeby trochę odpocząć od tych zwariowanych nocach w klubach. ![]() Jednak nie przeprowadziła się sama towarzyszyła jej, oddana suczka Ariel-Shina ![]() Dni Ariel upływały na zwykłych codziennych czynnościach np. gotowaniu ![]() Jednak Ariel, która od dziecka kochała muzykę postanowiła założyć zespół (na zdjęciu prosi swą koleżankę Blair czy założą zespół) ![]() Zaczęła także uczyć Shine siadania i łowiectwa ![]() Oczywiście umacniała przez cały ten czas swoje muzyczne zdolności. Zaczęły się niewinne próby w domu... ![]() ..., a skończyło się na koncercie na plaży ![]() To na razie koniec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@all Co tu tak cicho ? o.O
Charlotte urodziła ślicznego synka - Paul'a. ![]() Isaac i Nick stali się małymi brzdącami ![]() ![]() Nick był oczkiem w głowie mamusi . ![]() Młodzież wybrała się na studniówkę ![]() ![]() Jace zaproponował związek Natashy. Zgodziła się ![]() ![]() Ariel zerwała z Nathanem. Stwierdziła, że to nie jest chłopak dla niej. Nie przejmując się niczym, rozwijała umiejętności sportowe. ![]() Charlotte rozwijała się w pracy pisarki. Ktoś w końcu musiał zarabiać na życie ![]() ![]() To by było na tyle. Potem może jeszcze coś wrzucę ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
WRACAM narazie kilka fotek potem będzie więcej
![]() Stara miłość nie rdzewieje, Angela i Eugenio ![]() ![]() Nie! Nie umarłam, tylko cię ucze Stephan! ![]() A co, pogram na pleyaku jak nikt nie patrzy ! ![]() ![]() Jak wiecie zapewne Eliza zakochana jest po uszy w sąsiedzie Samie Sekemoto, natomias Sara poznała fajnego chłopaka ze szkoły Horacego Keraka ![]() ![]() I buziaczek:* ![]() c.d.n |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rodzina Glave
Nadszedł dzień urodzin Ariel i Jace'a. Charlotte urządziła z tej okazji grilla ![]() Trochę pojemy.. ![]() Trochę popływamy.. ![]() No i urodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu już przerobieni ![]() ![]() ![]() W tym samym dniu urodzinki miał też Paul. Najmłodszy i ostatni z rodziny Glave ;D ![]() Jace miał plany spędzić resztę życia wraz z Natashą.. Natomiast Ariel postanowiła wyjechać z miasta, gdzieś, gdzie będzie mogła rozpocząć karierę Akrobatki. Wyprowadziła się do Hidden Springs. ![]() Ariel naprawdę kochała sport. W swojej piwnicy zrobiła siłownię ![]() ![]() Pierwsze występy dla napiwków.. ![]() Poznała też troszkę dziwnych ludzi ... ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 06.04.2012 - 09:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Witam! Macie fajne rodziny i fajne zdjęcia, ja na razie nic nie wstawiam, bo mi się to znudziło... Jednak gram pełną parą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|