![]() |
#221 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
|
![]()
Hey! Kurczę dawno tu nie było, jakieś rok temu. hmm. więc, kolega mojego taty naprawił mojego kompa, bo wszystko kombinowałam instalację Windowsa *-*. I dodał jeszcze dodał RAM.
![]() Oto moje dane komputera: System operacyjny: Windows 7 Ultimate 62bit Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz RAM: 3,00GB DirectX: 10 Karta graficzna: ATI Radeon X1950 GT (Microsoft Corporation - WDDM) Edit: Już nie trzeba, w pierwszej stronie kliknęłam link który się spełnia. I wreszcie wszystkie spełniają mi komputer. ![]() ![]() http://img220.imageshack.us/i/przechwytywaniez.png/ <---- Oto dane które spełnia mój komp. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez JBronkar : 29.04.2010 - 12:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam już The Sims 3 i The Sims 3 Wymarzone Podróże ale po zainstalowaniu WP gra na średnich ustawieniach przestała chodzić płynnie. Mam komputer stacjonarny : Windows XP Profesional z dodatkiem Service Pack 2 Procesor AMD Athlon Dual Core 5050e 2,61 GHz 1GB RAM karta graficzna : NVIDIA GeForce 8600 GTS Nie wiem czy tylko zamało RAMu czy może karta za słaba, albo procesor? A gdy dokupię jeszcze 1 GB to gra będzie chodzić płynnie na średnich ustawieniach przy najwyższej rozdzielczości? Nie mogę sprawdzić przez ,,Can You Run It' bo nie mam tam internetu. I jeszcze jedno pytanie ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
Ram ogólnie przydałby się dołożyć, żeby gra mniej 'mieliła' dyskiem;
Układ graficzny, w teorii w normalnym otoczeniu gra powinna działać tak samo, ew. w otoczeniach 'wakacyjnych' może się przycinać; |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Intel Pentium D 2x2,8GHz
2gb ram Windows XP Service Pack 2 Geforce 8500 GT 512mb Pójdzie gra? Jak będzie się grało, bo mam nadzieję, iż nie będę musiał się złościć na przycięcia w grze. Jak sądzicie ? |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
gra nie powinna ci się przycinać możesz nawet na wysokich detalach grać
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Najprawdopodobniej pójdzie.
Ale są czasami przypadki, że nie chodzi. Pozdro |
![]() |
![]() |
#229 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Salwik:
Mam podobną konfiguracje sprzętową. Jedynie kartę mam gf 8600 gt 512. I mogę powiedzieć, że gra chodzi w miarę płynnie na średnich ustawieniach graficznych w rozdzielczości 1024/768 bez antyaliasing. (wygładzania krawędzi) Gra jedynie przycina, gdy ma wczytać kolejną parcele. Wina oczywiście leży po stronie bardzo słabego procesora. Gdy w przyszłości będziesz chciał/a coś wymienić w kompie, zacznij od procesora.
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
8600GT a 8500GT to dość znaczna różnica w wydajności;
A PentiumD to baaardzo stare i słabe (na czasy obecne) układy; Ale grać powinno się bez większych przycięć na niskich/średnich ustawieniach; |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|