|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To ja mam taki problem... Kupiłem sobie płytę z gazety do The Sims 3 i .... połowa plików nie działa np. Riveriew. Gdy próbuję je zainstalować wyskakuje, że mam zaktualizować grę, a jest zaktualizowana. Dodam, że mam oryginał.
POMOŻECIE? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
A masz połączenie z internetem? W ogóle lepiej ściągnąć Riverview z oficjalnej strony gry, i tak jest za darmo. Czasem tak jest, że nie wyświetla aktualizacji, a kiedy chce się wgra*jakiś dodatek, nagle z nieba wyskakuje aktualizacja, którą warto zrobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to nie jest tylko Riveriew ale masa innych: kolczyki, naszyjniki, domy, światy, simy, ubrania i jeszcze trochę. Mam internet
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Więc skoro masz internet, to po prostu zatwierdź pobieranie aktualizacji, kiedy takowa informacja Ci wyskakuje przy próbie instalacji dodatku z internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam! Właśnie wyszła nowa aktualizacja gry TS3 Po zmroku. Wszystko się ładnie ściąga ale jest problem przy instalacji tejże aktualizacji... Kiedy pasek instalacji dojdzie już do końca pokazuje się monit: "Błąd aktualizacji: Znaleziono nieprawidłowy plik" Co to może być? Jest gdzieś możliwość sprawdzenia co to za plik?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam! Dzisiaj zaktualizowałam the sims 3 do najnowszej wersji 1.19.44.010002 wszystko fajnie wyszlo tylko ze gra wogole mi sie nie chce wlaczyc gdy wlaczam ikonke to nawet nie pokazuje mi sie klepsydra. Pomoże ktoś??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam problem z grą The Sims 3. Wystąpił jakiś problem z jej zaktualizowaniem i teraz, gdy chcę grać bądź po prostu uruchamiam grę wyskakuje komunikat "Twoja gra podstawowa jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry".
A w programie startu gry pisze, że moja gra jest aktualna i nie mogę nic zrobić. Jak to naprawić? Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witajcie
otóż po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji (wyłączyłam wszystkie obiekty modyfikowane) wszyscy Simowie w mieście stali się czarni... restartowałam grę, ale oni dalej tacy są ;/ Co mam robić ? Ostatnio edytowane przez lithium : 08.02.2011 - 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale oni sa czarni tylko na danym savie, czy przy kazdym wlaczeniu gry, czy cos?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|